Poliklinika Sinteza

Petra Kejla dr. med.

Specijalist ginekologije i opstetricije

Specijalistica ginekologije i opstetricije, diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon obaveznog pripravničkog staža, radila je u izvanbolničkoj hitnoj službi HMP Petrinja te kao liječnik ženske nogometne reprezentacije.

Specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije završila je u Kliničkoj bolnici Merkur i KBC Zagreb. Tijekom specijalizacije završila je poslijediplomski studij “Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu” u KB Sveti Duh. Tijekom specijalizacije bila je stipendistica Weill Cornell Medicine Centre New York i The Medical University of Vienna te završila Salzburg Weill Cornell Seminare na temu “Gynecology” i “Gynecological oncology”.

Završila je nekoliko internacionalnih tečajeva, minimalno invazivne ginekološke kirurgije, uključujući i „IRCAD Advanced Techiques in Operative Gynecological Endoscopy“ u Strasbourgu te „Maribor workshop of advanced laparoscopic procedures in gyneacology“. U nekoliko navrata boravila je na inozemnim Klinikama radi usavršavanja.

Trenutno radi na doktorskoj disertaciji u sklopu poslijediplomskog doktorskog studija Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu.
Posebno područje interesa su joj UZV dijagnostika i minimalno invazivni kirurški zahvati.

Izuzetno je posvećena svojim pacijenticama, trudeći se osigurati im atmosferu povjerenja i sigurnosti. Uspješno utječe na poboljšanje života svojih pacijentica i kontinuirano radi na profesionalnom usavršavanju, kako bi svoj individualni pristup ženama učinila još naprednijim, prateći najnovije ginekološke trendove.

Naš stručnjak dostupan je na sljedećoj lokaciji:

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas