Poliklinika Sinteza

Neinvazivni laserski facelifting 4D

U Polikliniku Sinteza stigao je SP Dynamis PROFotonin laser najnaprednije tehnologije koji kombiniranjem 2 komplementarne valne duljine, Nd: YAG koja prodire u dublje slojeve kože, i Er: YAG koji učinkovito uklanja sve nesavršenosti na površini kože, ostvaruje izvrsne rezultate u ublažavanju bora i ožiljaka, pomlađivanju lica i nekirurškom faceliftingu.

Riječ je o protokolu koji sinergističkim djelovanjem na različite slojeve kože, omogućava obnovu kolagena u punoj debljini kože, što učinkovito i uspješno djeluje na dugoročno zatezanje kože te popunjavanje njezinog volumena neinvazivnim putem –  bez aplikacije dermalnih filera.

Ova 4 koraka 4D faceliftinga uključuju:

  1. SmoothLiftin

Nježni tretman uz frakcijski laser kroz usnu šupljinu stimulira kontrakciju postojećeg kolagena u najdubljim dijelovima kože kao i stimulaciju proizvodnje novog kolagena. Rezultat je zategnutija koža te popunjavanje nazolabijalnih bora i smanjenje bora oko usta.

  1. FRAC3

Frakcionalni laser ciljano tretira dublje nepravilnosti te obnavlja, podiže i zateže kožu obraza i posljedično ističe konture čeljusti. Rezultat je bolji tonus kože.

  1. PIANO

Ultra dugim pulsom se na siguran način kontrolirano zagrijava tkivo izvana, čime se postiže obnavljanja kolagena i učvršćivanja kože lica. Djeluje preko površine i kroz kožu na potkožno tkivo, čime se postiže osjetno i vidljivo zatezanje kože.

  1. SupErficial

Uz blagi površinski laserski piling postiže se efekt osvježene kože, na kojoj se ublažavaju nepravilnosti, poboljšava tekstura te ujednačava ten.

Pomlađivanje lica uz Fotonin 4D laser može se raditi tijekom cijele godine. Nema potrebnog vremena za oporavak, pa nakon tretmana možete nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Efekt je zamaman – pomlađena, vidljivo čvršća koža s plićim borama. Preporuča se 3 tretmana u razmaku od 3 tjedna, no svakako da u suradnji s doktorima iz Poliklinike Sinteza dogovarate personalizirane tretmane, sukladno vašim jedinstvenim potrebama.

Naš tim

Jolanda_Kanižaj_Rajković_dermatologinja_TIM.jpg

Jolanda Kanižaj Rajković, dr. med.

Specijalist dermatovenerologije

Saznaj više o jolanda-kanizaj-rajkovic

Mateja Tošić Jukić, dr. med.

Specijalist dermatovenerologije

Saznaj više o mateja-tosic-jukic

Pošaljite nam upit

    Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz liječnika

    Naručite se