Poliklinika Sinteza

Zo Skin čišćenje lica

ZO Skin Health američka je tvrtka za razvoj terapijskih protokola i proizvodnju preparata za njegu kože. Njezin je osnivač i medicinski direktor poznati svjetski dermatolog dr. Zein Obagi, čija se filozofija o postizanju zdrave i pomlađene kože temelji na znanosti. Rezultat su toga inovativne tehnologije u vlasništvu tvrtke s patentiranim formulacijama i jedinstvenim sustavima isporuke aktivnih sastojaka u kožu. Zahvaljujući svojim naprednim rješenjima i klinički priznatim terapijskim protokolima dr. Obagi uvršten je među najveće svjetske stručnjake u njezi kože.

ZO Skin profesionalna linija kozmetike namijenjena je za uporabu u ordinacijama sa zaposlenim ZO® certificiranim liječnicima, među kojima je i naša dr. Mateja Tošić Jukić. ZO Skin čišćenje lica profesionalan je tretman mehaničkoga čišćenja kože pri kojemu se, uz individualiziran pristup, koristimo ovim vrhunskim preparatima za njegu kože.

Kako izgleda ZO Skin čišćenje lica?

Tretman mehaničkoga čišćenja lica sastoji se od triju glavnih koraka.

1.Priprema kože

Ovaj prvi korak sastoji se od temeljitoga čišćenja lica pri kojemu se gelom za čišćenje uklanjaju sve površinske nečistoće, znoj, šminka te ostaci krema. Budući da mehaničko čišćenje uključuje svojevrsnu „invaziju” na površinski sloj kože istiskivanjem prištića i mitesera, koža se prije toga dezinficira i tonizira. Uvijek se vrši i mehanički piling kojim se uklanjaju odumrle stanice površinskoga sloja.

2.Uklanjanje nepravilnosti

Pri uklanjanju bubuljica i mitesera koriste se sterilna gaza/vata, sterilna iglica i kozmetičko povećalo, koje omogućuje bolju vidljivost i onih najmanjih nepravilnosti. Svaka nepravilnost istiskuje se zasebno i pažljivo, a pritom se može osjetiti blaga nelagoda zbog uboda iglicom.

3.Završna njega kože

Nakon čišćenja koža se ponovno dezinficira i nanose se ZO Skin preparati za dubinsku njegu te umirujuća maska koja će pospješiti zacjeljivanje. Također, od naših kozmetologa dobivate upute za daljnju njegu i savjete ovisno o vašemu tipu kože.

Tko su kandidati za ZO Skin čišćenje lica?

Mehaničko čišćenje lica namijenjeno je za sve dobne skupine i tipove kože, a osobito one s nepravilnostima, kao što su akne, miteseri i začepljene pore. Akne i mitesere nikako nije dobro istiskati samostalno jer se nepravilnim postupkom može pospješiti upalni proces na tome mjestu.

Tretman profesionalnog čišćenja koristan je i za kožu bez većih nepravilnosti. Njime se pospješuje cirkulacija i omekšava koža, a uklanjanje nakupljenoga sebuma iz pora omogućuje bolje prodiranje aktivnih sastojaka te veću učinkovitost preparata za svakodnevnu njegu.

ZO Skin tretman rezultira boljom prokrvljenošću kože, smanjenim porama i ujednačenim tonom. Preporuča se svima koji žele trenutačno osvježiti i temeljito očistiti kožu lica, te na taj način svojoj svakodnevnoj rutini osigurati temelj za optimalno djelovanje.

Priprema za ZO Skin čišćenje lica

Za tretman čišćenja lica nije potrebna posebna priprema.

Obratite nam se s povjerenjem

POŠALJITE UPIT

Oporavak od tretmana

Nakon čišćenja lica možete nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Nakon tretmana moguće su reakcije poput crvenila kože i malih krastica na mjestima istiskanja koje će spontano zacijeliti u sljedeća dva dana.

Dok se koža u potpunosti ne oporavi, tretirati ju hidratantnom, umirujućom kremom.

Cijena ZO Skin čišćenja lica

Cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku.

Ova usluga pruža se na lokaciji:

Naš tim

Tena Šunić Babić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o tena-sunic

Ana Mogulić

Voditelj lokacije Sinteza Skin Clinic

Saznaj više o ana-mogulic

Magdalena Balak

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o magdalena-balak
Martina Svekrić_medicinska kozmetologica

Martina Svekrić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o martina-svekric

Pošaljite nam upit

    Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz liječnika

    Naručite se