Poliklinika Sinteza

Onda Plus tretman za masne naslage

Vrijeme je za revolucionarni uređaj najnovije generacije, koji pomaže u smanjenju masnih naslaga na trbuhu, bokovima, na koljenima, rukama te na podbratku.

Riješite se celulita na nogama i stražnjici te zategnite svoju kožu!

 

Sustav ONDA Plus uređaj je koji upotrebljava elektromagnetske valove visoke frekvencije za proizvodnju povećane lokalne temperature na masnom tkivu, zahvaljujući selektivnom porastu molekularne oscilacije. Odabir specifičnih frekvencija oscilacija stvara lokalno zagrijavanje masnog tkiva te omogućava izvođenje tretmana za oblikovanje tijela i neinvazivne terapije uklanjanja masnog tkiva.

Uređaj ONDA Plus neinvazivni je, a vrlo djelotvoran tretman protiv masnih naslaga, opuštene kože i celulita.

Kod Onda Plus uređaja važno je spomenuti da je siguran za naše klijente koji žele brinuti o svom tijelu.

 

Mikrovalni valovi, tj. njihova frekvencija, uzrokuju metabolički stres masnih stanica te se povećava njihova temperatura, koja dovodi do promjene u kemijskoj strukturi (glicerin i masne kiseline) i dovodi do porasta metabolizma stanica, koje se  onda izbacuju iz tijela. Taj proces naziva se „blebbing“ efekt koji dovodi do pucanja membrane masnih stanica.

Ovisno o jačini staničnog stresa izazvanog cool valovima, nekim stanicama će se oštetiti membrana, a neke će se samo „iznojiti“. Proces odumiranja masnih stanica događat će se nekoliko tjedana nakon tretmana.

U oba slučaja događa se fiziološka aktivacija makrofaga. Uloga takvog procesa oslobađanje je organizma od toksina i masnoće koja je izašla iz adipocita. U ovom procesu važnu ulogu ima limfni sustav, pa tretman završavamo limfnom drenažom.

 

Mikrovalovima uništavamo lipocitne membrane stanica koje otpuštaju emulziju vode i masti i nakon tretmana događa se upalni proces u tkivu koji sve otopljene masti odvodi u limfni sustav.

Površina kože ostaje netaknuta, te klijent osjeća toplinu u potkožju, a ne na površini kože.

Nakon tretmane događa se „erupcija topline“ te se toplina počinje osjećati na površini kože, par minuta nakon tretmana. Proces zagrijavanja odvija se iz unutra prema van.

Mikrovalovi koriste frekvenciju od 2.45 GHz koju apsorbiraju adipociti, odnosno masne stanice. Samo sedam posto radiovalova zaostaje na površini kože, dok njih 93 posto odlazi u potkožno masno tkivo, što je i glavni cilj tretmana.

Tretman započinjemo otvaranjem limfne drenaže, zatim pomoću aplikatora Deep ili Shallov izvodimo tretman na regiji tretiranja. Postupak je vrlo ugodan, operater radi pokrete masaže, a klijent osjeća blagu toplinu tijekom tretmana.

Nakon masaže tretman završavamo limfnom drenažom.

Kandidati su sve osobe koje žele dovesti svoje tijelo u još bolju formu, smanjiti masne naslage na određenim regijama, ukloniti celulit i zategnuti kožu.

Broj tretmana dogovara se individualno, u skladu sa željama naših klijenta. Za optimalne rezultate potrebno je napraviti 4 tretmana. Tretmani se izvode jednom mjesečno, po zonama. Broj zona koje tretiramo ovisi o veličini regije.

Onda Plus koristi tri aplikatora

  • Shellov 7mm koji koristimo u borbi protiv celulita i zatezanja kože
  • Deep 16 mm za smanjenje masnih naslaga
  • Nastavak za limfnu drenažu.

Odlična novost je da je Poliklinika Sinteza jedina poliklinika u regiji koja ima ovaj uređaj!

Pozivamo Vas na besplatne konzultacije za tijelo, na kojima možete saznati sve o novom uređaju ONDA Plus te dobiti savjet kako najbolje i najlakše doći do željenih rezultata.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima