Poliklinika Sinteza

Med Contour Multipower Plus terapija

Što je Med Contour Multipower Plus?

Radi se o najsuvremenijem uređaju za nekirurško preoblikovanje tijela. U Poliklinici Sintezi koristimo se njime za smanjenje masnih naslaga i celulita, a sve to na potpuno bezbolan, učinkovit i siguran način. O prednostima tretmana svjedoče i višestruka svjetska priznanja, između ostalog, odobrenje FDA-e (Američke agencije za lijekove) te proglašenje najboljim neinvazivnim dostignućem na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine u Las Vegasu (The Aesthetic Show).

Obratite nam se s povjerenjem.

POŠALJITE UPIT

Tko su kandidati za Med Contour terapiju?

Med Contour preporuča se muškarcima i ženama koje žele na potpuno bezbolan i neinvazivan način riješiti se celulita te smanjiti obujam pojedinih dijelova tijela, kao što je trbuh, koljena, stražnjica, gornji dio leđa itd.

Terapijom nije moguće značajno smanjiti broj kilograma, stoga nije namijenjena osobama koje žele njome postići takve rezultate.

Kako izgleda Med Contour tretman?

Na prvom tretmanu naši će kozmetolozi poslušati vaša očekivanja te procijeniti koja područja na vašem tijelu zahtijevaju tretiranje, prema čemu se radi plan terapije. To uključuje i mjerenje tih područja, kako bismo mogli pratiti rezultate, a prema vašoj želji i fotografiranje za usporedbu na završetku terapije.

Tretman se izvodi u ležećem položaju te je vrlo ugodan i opuštajući. Započinje limfnom drenažom na mjestima limfnih čvorova (vrat, pazusi, unutrašnji dio bedara) kako bi se pospješilo njihovo otvaranje i potaknula cirkulacija. Zatim se na regije koje se žele tretirati nanosi profesionalni preparat na bazi aktivnih ulja i laganim se pokretima prelazi preko kože, što daje osjećaj blage topline i dubinske masaže. Na kraju tretmana ponovo se radi limfna drenaža kako bi se pospješilo izbacivanje odumrlih masnih stanica iz organizma. Cijeli postupak traje u prosjeku od 30-90 minuta, ovisno o površini tretiranih regija.

Koliko je tretmana potrebno za optimalne rezultate?

U prosjeku je potrebno 6 tretmana u razmaku od 7 – 14 dana za vidljivo smanjenje obujma masnih naslaga i celulita. Većini će to biti sasvim dovoljno za očekivane rezultate, no ponekad je potreban i veći broj tretmana. Nakon završenoga ciklusa za održavanje rezultata preporuča se ponavljanje tretmana na godišnjoj bazi. Također, valja naglasiti i da je za dugotrajne učinke važno držati se zdravih životnih navika – fizičke aktivnosti i uravnotežene prehrane.

Priprema Med Contour tretman

Nije potrebna posebna priprema. Preporuča se nekoliko dana prije tretmana povećati dnevni unos vode (oko 2 litre) za bolji učinak limfne drenaže.

Oporavak Med Contour tretmana

Nije potreban oporavak te se odmah možete vratiti svakodnevnim obvezama. Za brže i bolje čišćenje organizma od uništenih masnih stanica preporuča se kretanje nakon tretmana te povećati unos vode.

Mjere opreza

Tretman se ne preporuča u osoba:

  • s ugrađenim elektrostimulatorom srca
  • s bolestima srca i krvožilnog sustava
  • s metalnim implantatima
  • koje uzimaju antikoagulantne lijekove
  • trudnica i dojilja

Cijena Med Contour tretmana

Cijenu pojedinačnih ili paketa tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku.

Ova usluga pruža se na lokaciji:

Naš tim

Tena Šunić Babić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o tena-sunic

Ana Mogulić

Voditelj lokacije Sinteza Skin Clinic

Saznaj više o ana-mogulic

Magdalena Balak

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o magdalena-balak
Martina Svekrić_medicinska kozmetologica

Martina Svekrić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o martina-svekric

Pošaljite nam upit

    Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz liječnika

    Naručite se