Poliklinika Sinteza

Dobro došli!

Poliklinika Sinteza već je 15 godina prvi izbor najzahtjevnijih korisnika, kojima pruža širok spektar medicinskih i kozmetoloških usluga i unaprjeđuje zdravlje kroz pravovremenu preventivu i vrhunsko liječenje.

Poliklinika pruža cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda, temeljenu na izvrsnosti medicinskog pristupa u ranom otkrivanju i prevenciji, zdravstvenom savjetovanju i liječenju otkrivenih tegoba, uz najsuvremeniju medicinsku opremu. U poliklinici su izvrsni liječnici i specijalisti, koji svojim znanjem, iskustvom, profesionalnošću i pristupom svaki posjet pacijentu čine izuzetnim. Podrška i briga medicinskog osoblja te neprestano unaprjeđivanje usluga su zaslužni za veliko zadovoljstvo i povjerenje pacijenata.

Vrhunski stručnjaci poput prof. dr. sc. Mislava Gjurića, specijalista otorinolaringologije, te plastične kirurgije glave i vrata, čine polikliniku prepoznatljivu na tržištu, posebno u područjima operacija nosa – funkcionalne prirode i rinoplastike, te kompleksnih operacija uha, kao što su mikrokirurgija uha i slušnog živca, po čemu je Sinteza jedinstvena u privatnom sektoru u Hrvatskoj.

Dermatološki tim brine o zdravlju kože i nudi velik izbor tretmana i pregleda, uz najsuvremeniju opremu i svjetski poznate tretmane medicinske dermatologije i estetske medicine.

Ginekološki odjel pruža preventivne, dijagnostičke i terapijske usluge za očuvanje i unaprijeđenje zdravlja žena, osiguravajući pacijenticama potpunu privatnost, sigurnost i udobnost.

Kozmetološki odjel, na čelu s voditeljicom Anom Mogulić i medicinskim kozmetologicama s bogatim iskustvom, pruža niz tretmana za lice i tijelo: od onih za oblikovanje tijela, bezbolnih laserskih epilacija,  tretmana za dubinsku njegu lica, micro-needling terapije za prirodno remodeliranje kože, pa sve do ZO Skin Health pilinga lica. Najsuvremenija tehnologija, izvrsni rezultati i njega specijalnost su tog odjela.

Odjel fizikalne medicine i rehabilitacije bavi se kompletnim spektrom ozljeda, od sportskih, ili uvjetovanih sjedilačkim načinom života, kojima pomaže Erchonia FX 405 – laser za smanjenje boli, do onih prouzročenih težim moždanim oštećenjima.

Sinteza je svoje djelovanje 2022. godine proširila i u Dalmaciju, preuzimanjem Poliklinike Fides u Splitu, koja se bavi robotskom neurorehabilitacijom. U Splitu se nudi individualan pristup i potrebna briga o zdravlju, a uz najsuvremeniju robotsku rehabilitaciju, pacijenti se mogu vratiti normalnoj svakodnevici i dobiti novu priliku za bolji život.

Poliklinika Sinteza omogućava i brojne dijagnostičke pretrage, a u dnevnoj bolnici obavljaju se i različiti kirurški zahvati, s minimalno invazivnim postupcima, što pacijentima omogućava brz oporavak i povratak uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Poliklinika Sinteza je članica Futura Medical Grupe, domaće holding tvrtke, koja upravlja uglednim i tržišno dokazanim specijalističkim klinikama, a koje se prepoznaju po vrhunskim liječnicima specijalistima, primjeni najnovijih znanja i najsuvremenijoj opremi.

Naš tim

Prof. dr. sc. Mislav Gjurić, dr. med.

Specijalist otorinolaringologije, subspec. plastične kirurgije glave i vrata

Saznaj više o mislav-gjuric

Juraj Lukinović, dr. med.

Specijalist otorinolaringologije, subspec. plastične kirurgije glave i vrata

Saznaj više o juraj-lukinovic

Petra Kejla, dr. med.

Specijalist ginekologije i opstetricije

Saznaj više o petra-kejla

Matija Majić, dr. med.

Specijalist anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine

Saznaj više o matija-majic

Mateja Tošić Jukić, dr. med.

Specijalist dermatovenerologije

Saznaj više o mateja-tosic-jukic

Ana Mogulić

Voditelj kozmetološkog odjela

Saznaj više o ana-mogulic

Magdalena Balak

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o magdalena-balak

Tena Šunić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o tena-sunic

Tomislav Baotić, dr. med.

Specijalist opće kirurgije, subspec. abdominalne kirurgije

Saznaj više o tomislav-baotic

Prof. dr. sc. Davor Mijatović, dr. med.

Specijalist opće kirurgije, subspec. plastično rekonstruktivne kirurgije

Saznaj više o davor-mijatovic

Tomislav Božek, dr. med.

Internist, subspec. endokrinologije i dijabetologije

Saznaj više o tomislav-bozek

Prof. dr. sc. Miroslav Kopjar, dr. med.

Specijalist ginekologije i opstetricije

Saznaj više o miroslav-kopjar

Prim. dr. sc. Anton Krnić, dr. med.

Specijalist radiologije, subspec. interventne radiologije

Saznaj više o anton-krnic

Jasenka Broz Frajtag, prof. log., univ. mag. sanit. publ.

Logoped

Saznaj više o jasenka-broz-frajtag

Izjave klijenata

Marin Čilić , hrvatski tenisač

Moram priznati da nakon operacije nosa u Poliklinici Sinteza, puno lakše podnosim napore vrhunskog tenisa kojima sam svakodnevno izložen. Tek kada sam konačno ‘prodisao’ zahvajujući Dr. Gjuriću i stručnom timu u Poliklinici Sinteza, shvatio sam koliko jedna tako obična radnja poput disanja može snažno pridonijeti sportskim uspjesima na najvišoj razini.

Sandra Bagarić, operna diva

Dr. Gjurić je jedina osoba koja mi je naredila da zašutim na 10 dana ako želim sačuvati dobar glas. Svojim jednostavnim, ljudskim pristupom u ugodnom ambijentu, prijateljski dijeli svoje znanje i iskustvo i vrlo strpljivo trpi moja laička ispitivanja. Dr. Gjurić je moj prvi otorinac u 18 godina karijere i ja sam mu iskazala povjerenje, a on ga je opravdao...

Miralem Halilović, bosanski košarkaš

Operacija fistule za koju su mi govorili da je komplicirana i da traži duži period za oporavak, u Poliklinici Sinteza bila je veoma uspješna i već nakon 10 dana sam se vratio trenažnom procesu.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima