Poliklinika Sinteza

Venerološki pregled

Venerologija je grana medicine koja se bavi istraživanjem, dijagnostikom i liječenjem spolnih bolesti. Uz klinički pregled anogenitalne regije, venerološki pregled obuhvaća i pregled cijele kože i vidljivih sluznica, a često uključuje i probir na sve najčešće spolne bolesti.

Spolne se bolesti ne prenose isključivo spolnim kontaktom, nego i doticanjem bolesnika i inficiranih predmeta, a rjeđe putem krvi te s majke na dijete, kao i u trudnoći te tijekom poroda. Na STD (sexually transmitted disease) može upućivati nekoliko simptoma, poput iscjetka iz spolovila, učestalijeg mokrenja, peckanja i boli kod mokrenja, crvenila, svrbeža, mjehurića, ranica ili čireva na području genitalija. Moguća je i lagano povišena temperatura. Simptomi se mogu javiti bilo kada i trajati od nekoliko dana do nekoliko mjeseci. Također, simptomatologija spolnih bolesti nije uvijek nužno vezana uz promjene na spolnom organu. Promjene se mogu pojaviti i na ostaloj koži i sluznicama.

Ako imate bilo koji od navedenih simptoma, obratite nam se s povjerenjem. Uz doktoricu Mateju oslobodite se neugodnosti i riješite svoj problem jednom zauvijek.

Obratite nam se s povjerenjem.

POŠALJITE UPIT
Ova usluga pruža se na lokaciji:

Naš tim

Mateja Tošić Jukić, dr. med.

Specijalist dermatovenerologije

Saznaj više o mateja-tosic-jukic
Jolanda_Kanižaj_Rajković_dermatologinja_TIM.jpg

Jolanda Kanižaj Rajković, dr. med.

Specijalist dermatovenerologije

Saznaj više o jolanda-kanizaj-rajkovic

Pošaljite nam upit

    Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz liječnika

    Naručite se