Poliklinika Sinteza

Velvet Skin – Radiofrekventna terapija

Velvet Skin neinvazivno pomlađivanje lica

Iskoristite 30% POPUSTA na Danima otvorenih vrata 29.04.!

Naručite se

Punoga naziva Velvet Skin Intra Plus, uređaj je za pomlađivanje kože posljednje generacije kojim se pomoću inovativnih tehnologija – radiofrekvencije, elektroporacije, frakcijske radiofrekvencije, radioskalpela i intradermalne radiofrekvencije – pomlađuje, preoblikuje i obnavlja koža. Njegova kvaliteta kao medicinskoga proizvoda potvrđena je certifikatom CE i ISO 13485-2012.

Kako djeluje radiofrekventna terapija?

Radiofrekventna terapija djeluje tako što se primjenom uređaja koji otpušta sigurne razine niskofrekventnih elektromagnetskih valova zagrijavaju najdublji slojevi kože. Toplina koja tada nastaje potiče prirodno stvaranje kolagena, elastina i novih stanica, a pomlađivanje se događa i dubinski i površinski: koži se vraća mišićni tonus, što se očituje u zategnutosti kože, ali i smanjuju površinske bore i nepravilnosti.

Takvi su rezultati mogući bez invazivnih metoda zahvaljujući nekoliko tehnologija čiju primjenu omogućuje uređaj Velvet Skin:

  • RADIOFREKVENCIJA – primjenom aplikatora zagrijava kožu te potiče stvaranje kolagena. Tretman je bezbolan, a osjećaj topline ugodan te pruža odmah vidljive rezultate.
  • ELEKTROPORACIJA – naziva se još i „virtualna štrcaljka” jer elektromagnetskim impulsom omogućuje transdermalnu apsorpciju aktivnih sastojaka bez uporabe igala, tako dajući optimalne rezultate.
  • FRAKCIJSKA RADIOFREKVENCIJA – djeluje „frakcijski”, odnosno primjenjuje se na jedan određen dio tako što aktivira stanični metabolizam i djeluje izravno na epidermu, najgornji sloj kože, te potiče njezinu obnovu.
  • RADIOSKALPEL – namijenjen za mikrokirurške metode kojima se uklanjaju hiperpigmentacije i površinske nepravilnosti kože.
  • INTRADERMALNA RADIOFREKVENCIJA – bezbolno uklanja bore te daje učinak dermalnih filera bez njihova unošenja u kožu.
Velvet Skin neinvazivno pomlađivanje i zatezanje lica

Kako izgleda tretman Velvet Skinom?

Tretman je potpuno bezbolan i traje 60 minuta. Nakon nanošenja debeloga sloja bogate, nekomedogene kreme na kožu, laganim kružnim pokretima pomičemo sondu koja pruža ugodan osjećaj topline. S obzirom na područje tijela koje se tretira uređaj prilagođava jačinu frekvencije. Rezultat je odmah vidljiv te kući odlazite pomlađene i osvježene kože.

Dio postupka radiofrekvencije lica možete vidjeti ispod u našem videozapisu s tretmana.

Koliko je tretmana potrebno i koliko traju rezultati?

Preporuča se učiniti između 5 i 10 tretmana, koji će pružiti dugotrajne rezultate – do čak dvije godine. Budući da koža neizbježno stari i postupno gubi kolagen nakon 25. godine (do 2 % svake godine), terapija se može ponavljati jednom godišnje.

Priprema za radiofrekventnu terapiju

Osim čišćenja lica od ostataka krema i šminke, nije potrebna posebna priprema za tretman.

Oporavak od radiofrekventne terapije

Nakon tretmana moguće je blago crvenilo koje brzo prolazi. Možete se odmah vratiti uobičajenim aktivnostima.

Cijena radiofrekventne terapije Velvet Skinom

Više o cijeni tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Sinteza te nas kontaktirati telefonski na broj: +385 1 5005 970 ili putem maila info@sinteza.hr za više informacija. Javite nam se s povjerenjem i rezervirajte svoj termin za tretman.

Ova usluga pruža se na lokaciji:

Naš tim

Ana Mogulić

Voditelj lokacije Sinteza Skin Clinic

Saznaj više o ana-mogulic

Magdalena Balak

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o magdalena-balak

Tena Šunić Babić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o tena-sunic
Martina Svekrić_medicinska kozmetologica

Martina Svekrić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o martina-svekric

Pošaljite nam upit

    Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz liječnika

    Naručite se