Poliklinika Sinteza

HydraFacial tretman za čišćenje lica

Prikaz HydraFacial tretmana

Iskoristite 20% POPUSTA na Danima otvorenih vrata 29.04.!

Naručite se

 

Što je HydraFacial tretman?

HydraFacial tretman neinvazivan je kozmetički tretman kojim se pomoću napredne tehnologije istodobno čisti, eksfolira, hidrira i hrani koža lica. Koristi se patentiranom vrtložnom Vortex tehnologijom kojom se na principu vakuuma bezbolno uklanjaju nečistoće i dubinski čiste pore bez izazivanja iritacija. Istovremena hidracija i vlaženje kože djeluju umirujuće i osvježavajuće pružajući brz učinak blistave i pomlađene kože.

Tko su kandidati za HydraFacial tretman i što se njime postiže?

HydraFacial tretman pogodan je za sve tipove kože: suhu, mješovitu, masnu, problematičnu i osjetljivu. Budući da omogućuje primjenu individualnih sastojaka za pojedini tip i potrebe kože, preporučamo prije tretmana učiniti OBSERV analiza kože lica, kojom se detaljno vizualizira i procjenjuje stanje kože do najdubljih slojeva.

Kandidati su za HydraFacial tretman osobe koje imaju:

 • proširene ili začepljene pore
 • fine linije i bore
 • hiperpigmentacije
 • neujednačen ten
 • lošu teksturu kože
 • smanjenu elastičnost i čvrstoću kože

HydraFacial tretmanom postiže se sljedeće:

 • uklanjaju se nečistoće i masnoće
 • dubinski se čiste pore i smanjuju proširene pore
 • eksfolijacijom, odnosno uklanjanjem mrtvih stanica kože, ujednačava se ten i posvjetljuju hiperpigmentacije
 • hidrira se i hrani koža – smanjuju se znakovi starenja, vraća elastičnost i sjaj te pomlađuje koža

Zbog brzoga učinka blistave kože, koji se odmah postiže tretmanom, HydraFacial se posebno preporučuje prije važnih događaja kako bi lice izgledalo zdravo, osvježeno i pomlađeno.

Vrste HydraFacial tretmana

S obzirom na duljinu trajanja i uporabu dodataka tijekom tretmana prema potrebama vaše kože, u ponudi imamo tri HydraFacial tretmana:

SIGNATURE HYDRAFACIAL (30 min)

Ovim osnovnim paketom uklanjaju se nečistoće, dubinski čiste pore i hidrira koža pomoću antioksidansa, peptida i hijaluronske kiseline. Prikladan je za sve tipove kože čineći ju čistom, zdravom i blistavom.

DELUXE HYDRAFACIAL (45 min)

Uključuje sve korake osnovnoga paketa, ali se dodatnom upotrebom boostera i terapijom LED svjetlom usmjerava na specifičnu problematiku pojedine kože. Boosteri su serumi s aktivnim sastojcima koji zahvaljujući malim molekulama prodiru duboko u kožu optimalno djelujući na stanje kože kojemu su namijenjeni.

Vrste paketa DELUXE:

 • Age Refinement HydraFacial – namijenjen koži sa znakovima starenja i narušenom teksturom; uporabom boostera DermaBuilder smanjuju se fine linije i bore, a učinak se završno pojača LED svjetlosnom terapijom.
 • Radiance HydraFacial – namijenjen koži s neujednačenim tenom i hiperpigmentacijama; uporabom boostera Britenol posvjetljuju se mrlje uzrokovane djelovanjem sunca ili hormona.
 • Clarifying HydraFacial – namijenjen začepljenoj i masnoj koži; uporabom hijaluronske kiseline i terapijom LED plavim svjetlom smanjuje se djelovanje bakterija i upalni procesi.

PLATINUM HYDRAFACIAL (60 min)

Pruža potpuno iskustvo HydraFacial tretmana. Sadrži sve pogodnosti prvih dvaju paketa, ali kao uvod u tretman uključuje i detoksikaciju limfnom drenažom. Pojačanim protokom limfe izbacuje se višak vode i ubrzava čišćenje lica od toksina, bakterija i virusa, što pospješuje upijanje i učinak tvari kojima tretiramo kožu te posljedično pojačava rezultat tretmana.

Zahvaljujući zajedničkom djelovanju limfne drenaže, boostera i LED svjetlosne terapije, optimalan je tretman za masnu i začepljenu kožu, neujednačen ton te kožu bez sjaja i sa znakovima starenja.

Koliko traju učinci HydraFacial tretmana?

Učinci HydraFacial tretmana traju 4 – 6 tjedana, stoga za kontinuirane rezultate čiste, zdrave i pomlađene kože preporučujemo ponavljanje tretmana jednom mjesečno do nekoliko puta godišnje.

Pogotovo se to odnosi na masnu i problematičnu kožu kojoj je potrebno redovito dubinsko čišćenje pora te na kožu s hiperpigmentacijama i znakovima starenja koji se smanjuju ustrajnom primjenom aktivnih sastojaka.

Priprema za HydraFacial tretman

Za tretman je potrebno imati potpuno čisto lice bez šminke, stoga ćemo prije tretmana očistiti vašu kožu.

Preporučamo izbjegavati eksfolijaciju kože kiselinama 48 sati prije tretmana.

Čišćenje lica_1

Mjere opreza

Nakon HydraFacial tretmana u pojedinim slučajevima moguće je kratkotrajno blago crvenilo zbog primjene kiselina za eksfolijaciju kože, a povlači se u roku od 72 sata.

Zbog moguće blage osjetljivosti kože nakon tretmana trebalo bi nekoliko dana izbjegavati:

 • uporabu proizvoda na bazi kiselina i retinola
 • uklanjanje dlačica s lica voskom ili laserom
 • odlazak u saunu

Nakon tretmana lice valja zaštititi kremom sa zaštitnim faktorom 30 ili 50.

Cijena HydraFacial tretmana

Više o cijeni tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Sinteza te nas kontaktirati telefonski na broj: +385 1 5005 970 ili putem maila info@sinteza.hr za više informacija.

Za direktne rezervacije kliknite na link. 

Ova usluga pruža se na lokaciji:

Naš tim

Ana Mogulić

Voditelj lokacije Sinteza Skin Clinic

Saznaj više o ana-mogulic

Magdalena Balak

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o magdalena-balak

Tena Šunić Babić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o tena-sunic
Martina Svekrić_medicinska kozmetologica

Martina Svekrić

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o martina-svekric

Pošaljite nam upit

  Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz liječnika

  Naručite se