Poliklinika Sinteza

Uvjeti kupovine

REZERVACIJA TERMINA ZA OPSEŽNIJE OPERATIVNE ZAHVATE

Kako bi POLIKLINIKA SINTEZA d.o.o. (u daljnjem tekstu: „Poliklinika“) bila u mogućnosti rezervirati klijentu termin za opsežnije operativne zahvate, svaki klijent dužan je za rezervaciju željenog operativnog zahvata, napraviti avansnu uplatu u iznosu od 20% od ukupnog iznosa zahvata i to najkasnije u roku od 28 dana prije dogovorenog termina operativnog zahvata.

Uplata može biti izvršena putem virmana na tekući račun Poliklinike:

POLIKLINIKA SINTEZA d.o.o.: HR9224020061101100177, Erste&Steiermärkische Bank d.d., poziv na broj 99.

Preostali dio iznosa ugovorenog zahvata potrebno je uplatiti najkasnije na dan operacije, prije samog operativnog zahvata.

U opsežnije operativne zahvate ulaze svi kirurški zahvati u lokalnoj ili općoj anesteziji.

Ukoliko klijent nije u mogućnosti doći na dogovoreni termin zakazanog operativnog zahvata zbog opravdanih razloga, a pravovremeno je obavijestio Polikliniku najkasnije 48 sati prije zakazanog operativnog zahvata, iznos avansne uplate klijent može iskoristiti za isti operativni zahvat unutar roka od šest mjeseci od dana otkazivanja, te isti nije moguće zamijeniti za druge usluge Poliklinike. Poliklinika zadržava pravo na avansnu uplatu u iznosu od 20% od ukupnog iznosa zahvata te isti neće biti vraćen klijentu.

Ukoliko klijent odustane od zakazanog operativnog zahvata i o tome ne obavijesti Polikliniku, ili obavijesti Polikliniku manje od 48 sati prije dogovorenog termina, iznos avansne uplate od 20% od ukupnog iznosa zahvata ne vraća se klijentu i istom se ne daje mogućnost zakazivanja novog termina za uslugu od koje je odustao, kao ni mogućnost zamjene za drugu usluge Poliklinike.

 

UVJETI I POGODNOSTI ZA UNAPRIJED PLAĆENE PAKETE USLUGA

Klijent je dužan iskoristiti usluge iz unaprijed uplaćenih paketa Poliklinike u roku od 1 godine od dana izdavanja računa, isključivo u poslovnici gdje je ostvarena uplata.

Ukoliko klijent u naprijed navedenom roku ne iskoristi sve usluge iz unaprijed uplaćenog paketa, isti nema pravo na povrat novca za usluge koje nije iskoristio. Ukoliko klijent zbog opravdanih razloga nije u mogućnosti iskoristiti sve usluge iz uplaćenog paketa, Poliklinika klijentu daje mogućnost unutar roka od 1 godine od dana izdavanja računa umjesto neiskorištenih usluga iskoristiti druge usluge koje pruža odjel za koje je uplaćen paket tretmana/usluga ili prenijeti neiskorištene usluge na korištenje trećoj osobi.

Treća osoba ima pravo iskoristiti tretmane u preostaloj količini koju nije iskoristio osobno klijent koji je uplatio paket tretmana/usluga i to unutar odjela na kojem je paket uplaćen te unutar preostalog vremenskog razdoblja od godine dana. Ukoliko klijent ne želi iskoristiti uplaćeni paket za niti jednu od gore navedenih mogućnosti, klijent nema pravo na povrat novca za neiskorištene tretmane/usluge te se oni smatraju iskorištenima u cijelosti.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas