Poliklinika Sinteza

Tena Šunić Babić

Medicinski kozmetolog

Medicinska kozmetologica sa završenim školovanjem u struci, u srednjoj školi Vladimira Preloga. S više od 11 godina radnog iskustva u najrenomiranijim poliklinikama u Hrvatskoj, stječe veliko profesionalno iskustvo.

Uz formalni dio obrazovanja školovala se i za Menadžera u prodaji na Poslovnom učilištu Experta, gdje je stekla dodatno znanje na području Patient Relations.

Uspješno je završila i razne akademije i edukacije za kozmetiku za poznate brandove poput ZO Skin Heath te Mesoestetica, kao i za rukovanje inovativnim aparatima za tretiranje raznih problematika na koži lica i tijela. Samo neki od njih su Primelase uređaj za lasersku epilaciju, HydraFacial za dubinsko čišćenje lica, Med Contour Multipower Plus za celulit, Skin Pen za remodeliranje kože, što je svakako iznjedrilo veliki broj zadovoljnih klijenata.

Iako ima veliko i bogato iskustvo u radu s aparatima za lice i tijelo, uvijek je poklanjala veći interes rješenjima za tijelo. Vjerujemo da je to zbog ljubavi prema sportu, kretanju, zdravom životu, prehrani i vođenju motom ‘BITI FIT’.

Ponosno se može pohvaliti s više od 10 godina radnog iskustva rada na uređajima poput:

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas