Poliklinika Sinteza

Ana Mogulić

Voditelj lokacije Sinteza Skin Clinic

Svoje temeljno obrazovanje kao kozmetolog stekla je u uglednoj Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga u Zagrebu. No, njen profesionalni put se nije zaustavio nakon toga. Uvjerena u važnost kontinuiranog razvoja, usmjerila se prema edukacijama koje su obuhvaćale široki spektar tema, kao što su prodaja, komunikacija te vještina leadershipa. Njen posvećen pristup struci manifestira se kroz neprekidno usavršavanje već 25 godina, stoga aktivno sudjeluje u različitim tečajevima i kongresima, kako na nacionalnoj razini, tako i u međunarodnom okruženju.

U posljednjih nekoliko godina, Ana je posebno fokusirana na proširenje znanja u području estetskih tretmana za pomlađivanje i njegu kože. Redovito prati najnovije tehnike i spoznaje u tom području. Stručnjak je u poznavanju metoda lasera, ultrazvuka, micro-needling anti-ageing terapije te kemijskih pilinga. Također, nije zanemarila ni svoj osobni i profesionalni razvoj. S ponosom ističemo da je Ana uspješno završila obrazovanje na renomiranom Poslovnom učilištu “Experta”, a zatim i završila Govorničku akademiju “Demosten” te ”Komunikacijskog umjetnika”. Edukacije koje je prošla, a koje su usmjerene prema osobnom rastu, omogućuju joj dublje razumijevanje potreba klijenata i pružaju temelj za uspješno vođenje svog tima.

Kroz godine iza nas, stekla je vrijedno iskustvo radeći u uglednim poliklinikama specijaliziranim za estetsku medicinu i kozmetologiju. Svoje znanje neprestano nadograđuje, primjenjujući najnovija saznanja i tehnike kako bi osigurala iznimnu kvalitetu usluga. Njen posvećen pristup struci i stalna težnja za unapređenjem čine je stručnjakom koji istinski cijeni neprestano usavršavanje i prilagodbu suvremenim trendovima.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas