Poliklinika Sinteza
Tretmani za tijelo
Tena Šunić Babićažurirano 12.02.2024.

Pobijedite celulit i zavolite svoje tijelo uz pomoć inovativnih tretmana

U svijetu gdje ljepota igra značajnu ulogu, suočavanje s celulitom može biti izvor velike frustracije i gubitka samopouzdanja, pogotovo kada sunce raširi svoje zrake i kada se približimo ljetnim danima. U slučaju tzv. ‘narančine kore’ i pojedinih regija tijela na kojima nam je teško ukloniti masne naslage, ponekad i zdrav život te konstantna tjelovježba nisu dovoljni te izazivaju nesigurnost u vlastito tijelo. Srećom, postoji nekoliko inovativnih tretmana koji su nam spas u smanjenju celulita i učvršćenju kože i koji daju taj dodatan ‘push’ u postizanju forme kojoj stremimo. U ovom članku istražujemo tri popularna tretmana: Z WavePro, Med Contour Multipower Plus i CoolSculpting.

Z WavePro – revolucionarni tretman za uklanjanje celulita

Z WavePro, jednostavno ime koje nosi moć transformacije, koristi visokofrekventne radiovalove kako bi se borio protiv celulita i pružio koži nevjerojatnu svježinu. Kako ti valovi nježno prodru u tkivo, čini se kao da se čarobno probudi nova energija. Ova tehnologija potiče cirkulaciju krvi i limfnu drenažu, poboljšava tonus kože i potiče proizvodnju kolagena. Ali to nije sve, Z WavePro također potiče proizvodnju kolagena – ključnog sastojka za čvrstoću kože. Kroz ove tretmane, osjećate kao da se vaše tijelo ponovno budi, a samopouzdanje se vraća. Tretman je brz, siguran i ugodan te ne zahtijeva nikakvo vrijeme oporavka, što je odlično napraviti i netom prije godišnjeg odmora. Z WavePro se često koristi kao dodatak drugim tretmanima kako bi se postigla optimalni rezultati.

Z WavePro - tretman za uklanjanje celulita

Med Contour Multipower Plus – ultrazvuk za oblikovanje tijela

Tajanstveni saveznik u borbi protiv celulita je Med Contour Multipower Plus. Ultrazvuk nježno prodire kroz tkivo, razbija masne stanice i otvara vrata prema promjenama. Dok osjetite kako se blagi pritisak primjenjuje na vaše tijelo, možete zamisliti kako toksini i višak tekućine napuštaju vaše stanice. Njegujuća sloboda koju Med Contour pruža, daje vam snagu da zavolite svoje tijelo. Ovaj tretman je neinvazivan, bezbolan i rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana. Posebno je učinkovit u oblikovanju tijela i učvršćenju kože na područjima poput trbuha, bedara i stražnjice. Baš na onim ‘strateškim mjestima’ koji su boljka većine žena i muškaraca.

Med Contour Multipower Plus_tretman za tijelo

CoolSculpting – kriolipoliza za trajno smanjenje masnih naslaga

Hladni čarobnjak koji obećava trajno rješenje za masne naslage je tretman poznatiji kao CoolSculpting. To je revolucionarna tehnika koja koristi kontrolirano hlađenje (kriolipolizu) za ciljano smanjenje masnih naslaga. Tretman se temelji na činjenici da masne stanice reagiraju osjetljivije na hladnoću od okolnih tkiva. Hlađenje oštećuje masne stanice, a zatim se prirodno eliminiraju iz tijela tijekom vremena. CoolSculpting je neinvazivan postupak bez potrebe za rezovima ili anestezijom. Nakon tretmana, može biti potrebno nekoliko tjedana ili mjeseci da se postignu konačni rezultati, ali ti rezultati su trajni.

CoolSculpting_tretman-za-tijelo

Ovi tretmani su više od samih tretmana za celulit i učvršćivanje vaše kože. Oni su putovanje prema ljepoti i samoprihvaćanju. Kroz njih, osjećate kako se oslobađate tereta nesigurnosti i grlite ljepotu koju nosite u sebi. Samopouzdanje raste dok primjećujete kako se koža iznova rađa, postajući sve glađa i čvršća.

Prije odlaska na bilo koji tretman, prolazi se kroz konzultacije s našim kvalificiranim medicinskim kozmetologicama koji će procijeniti vaše potrebe i preporučiti najbolji tretman za vas, jer svaka je individua posve drugačiji i treba poseban pristup. U Poliklinici Sinteza očekuju vas naše medicinske kozmetologice s bogatim iskustvom, koje iza sebe imaju klijente koji su gubili na desetine kilograma te vraćali time svoje poljuljano samopouzdanje koje ih je ‘kočilo’ u svakodnevici. Prvo je na rasporedu slikanje za usporedbu prije-poslije, vaganje i mjerenje metrom obujma tijela. Priprema je pola posla, kažu, pa je ovo mjerenje izuzetno bitno kako bi se vidio napredak i finalni rezultat koji je postignut.

Ne možemo biti sretniji što rješavanje celulita i postizanje glatke, učvršćene kože više nije nemoguća misija. Zahvaljujući inovativnim tretmanima poput Z WavePro, Med Contour Multipower Plus i CoolSculpting, možete ostvariti svoje ciljeve i vratiti samopouzdanje te samouvjereno zakoračiti ovog ljeta na omiljenu vam plažu. Bez obzira na odabir tretmana, ključno je biti strpljiv i dosljedan u postupku kako biste postigli najbolje moguće rezultate. Naš stručni i educirani tim tu je da vam na tom putu pomogne i cijeli proces učini zanimljivim i iznimno uspješnim. Dopustite si da krenete na to putovanje prema glatkoj koži, slobodnoj od celulita. Budite svjesni da ste prekrasni baš takvi kakvi jeste, a ovi tretmani su samo dodatak koji će vam pomoći da to osjetite i povjerujete.

Stoga, već danas rezervirajte svoj termin i u svega nekoliko tretmana postignite formu života, koja će mamiti poglede na omiljenoj ljetnoj destinaciji.

Kontaktirajte nas telefonski +385 1 5005 970 za više informacija ili nam pišite na mail: info@sinteza.hr. Vidimo se u Sintezi!

Ova usluga se pruža na lokaciji:
Tena Šunić Babićmedicinski kozmetolog
Ostale objave autora

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas