Poliklinika Sinteza

Zavolite svoje tijelo uz inovativne tretmane iz Sinteze Skin Clinic

Kada se približimo proljetnim danima i sunce raširi svoje zrake, pale se dobro poznati alarmi u glavi i briga da se tijelo dovede to tip-top forme. U slučaju celulita, odnosno tzv. ‘narančine kore’ i pojedinih regija tijela na kojima nam je teško ukloniti masne naslage, ponekad i zdrav život te konstantna tjelovježba nisu dovoljni za rezultate kakvima stremimo. Srećom, postoji nekoliko inovativnih tretmana koji su nam spas u smanjenju celulita i masnih naslaga te daju dodatan ‘push’ u postizanju forme kakvu želimo postići. U ovom članku istražujemo tri aduta iz naše Sinteza Skin Clinic: CoolSculpting, Emerald hladni laser, Onda Plus, koji daju vrhunske rezultate i oblikuju vaše tijelo.

CoolSculpting – kriolipoliza za trajno smanjenje masnih naslaga

Naš, „hladni čarobnjak“ kako ga znamo nazvati, obećava trajno rješenje za masne naslage. CoolSculpting koristimo za  kontrolirano hlađenje (kriolipolizu) i za ciljano smanjenje masnih naslaga. Tretman se temelji na spoznaji da masne stanice reagiraju osjetljivije na hladnoću od okolnih tkiva. Hlađenje ih oštećuje, a zatim se one prirodno eliminiraju iz tijela tijekom vremena. Radi se o neinvazivnom postupku, pa nema potrebe za rezom ili anestezijom. Poslije tretmana, potrebno je mjesec dana za prve rezultate, a za konačne rezultate 3 mjeseca. Ali, ti su rezultati trajni i u tome je čar ovog tretmana.

Emerald hladni laser za masne naslage

Emerald je najnoviji hladni laser koji uklanja masne  naslage i zateže kožu na bezbolan, brz i siguran način. Sadrži deset diodnih glava koje precizno pronalaze i smanjuju masne stanice, izvlačeći iz njih masnoću i nepotrebnu tekućinu, bez oštećenja. Djelotvornost hladnih lasera potvrđena je  istraživanjima FDA. Tijekom tretmana nema  nikakvih simptoma osim gubitka centimetara, a rezultati ovog lasera najbolje se vide na trbuhu, bokovima i bedrima.

Emerald hladni laser je sigurna alternativa za bezbolno uklanjanje masnih naslaga, zbog čega se popularno naziva i neinvazivna liposukcija. Tretmani su 100% neinvazivni, ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine, a rezultati će vas oduševiti!

Onda Plus za smanjenje obujma tijela

ONDA Plus je uređaj koji rješava problem obujma tijela i druge estetske probleme. Koristi mikrovalove visoke frekvencije koji prodiru do potkožnog tkiva, otpuštajući energiju. Uređaj ima dva aplikatora s različitim dubinama odašiljanja, usmjerenih na masne naslage, obujam tijela i opuštenu kožu.

ONDA Plus može se primijeniti na cijelom tijelu, a najčešće su to: trbuh, bedra (unutrašnja i gornja vanjska strana), bokovi, stražnjica i okolno područje, nadlaktice te podbradak. Obično je potrebno 4 tretmana u razmaku od 4 tjedna za optimalne i dugotrajne rezultate. Neki će razliku primijetiti već nakon prvoga tretmana, no u većini slučajeva prvi učinci vidljivi su nakon 2 – 3 tretmana.

Besplatne konzultacije

Ovi tretmani su više od samih tretmana za celulit i učvršćivanje vaše kože. Oni su putovanje prema ljepoti i samopouzdanju. Prije odlaska na bilo koji tretman, prolazi se kroz besplatne konzultacije s našim kvalificiranim medicinskim kozmetologicama koji će procijeniti vaše potrebe i preporučiti najbolji tretman za vas, jer svaka je individua posve drugačija i treba poseban pristup. Prvo je na rasporedu slikanje za usporedbu prije-poslije, vaganje i mjerenje metrom obujma tijela Na raspolaganju imate 7 različitih tehnologija, 6 vrhunskih stručnjaka s iskustvom duljim od 10 godina i s više od 20.000 odrađenih tretmana tijela. Uz navedene tehnologije u ponudi imamo i Z WavePro, Z Field Dual, Med Contour Multipower Plus, Velvet Skin radiofrekventnu terapiju. Dodatno imate mogućnost i nutricionističkog savjetovanja uz našeg nutricionista Nenada Bratkovića i na taj način dobivate cjelovit pristup u brizi te možete biti sigurni da brinete o svakom segmentu, koji vas vodi do oblikovanog i zdravog tijela.

Naručite se!

Naš stručni i educirani tim tu je da vam pomogne u oblikovanju tijela te da cijeli proces učini zanimljivim i održivim u vašoj svakodnevici. Stoga, već danas rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije, gdje ćete dobiti informacije od stručnjaka, koja je metoda najbolja za vas.

Kontaktirajte nas telefonski na broj +385 1 5005 970  ili nam pišite na mail: info@sinteza.hr. Vidimo se u Sintezi Skin Clinic!

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas