Poliklinika Sinteza
Tretmani za lice

Sinteza Skin paketi za lice koje blista!

Priznate stručnjakinje u svijetu ljepote, doktorica Jolanda Kanižaj Rajković i medicinski kozmetolog Ana Mogulić, zajedno su osmislile posebnu ponudu koja je ekskluzivno dostupna samo u Sinteza Skin Clinic. Ova ponuda obuhvaća različite tretmane koji su prilagođeni potrebama svake kože, nudeći rješenja za različite probleme poput umornog izgleda, neujednačenog tona kože i nedostatka elastičnosti.

Voditeljica Ana Mogulić i dermatologinja Jolanda Kanižaj Rajković

Jedan od ponuđenih tretmana je SKIN TRIO, koji kombinira moć HydraFaciala, Velvet tretmana i Profhilo-a za dubinsko čišćenje, hranjenje, hidrataciju kože te poticanje sinteze kolagena. Ovaj tretman idealan je za sve koji žele osvježiti kožu i vratiti joj prirodni sjaj, hidrataciju i ljepšu teksturu.

S druge strane, tu je i SKIN GLOW, koji se sastoji od ZO Skin Health Red Carpet kemijskog pilinga i MezoBotox tretmana – inovativne tehnike apliciranja botoksa dostupna samo u Sintezi Skin Clinic, te je namijenjen onima koji žele postići blistav ten, glatku kožu bez sitnih bora uz smanjene pore.

Tretmani za lice_1

Nadalje, AGELESS SKIN, kombinira SkinBetter Science AphaRet tretman i jednu dozu Vistabela i Bocoutura za osvježenje kože i uklanjanje bora. Ako želite kožu koja sporije stari, a koja je osvježena i ujednačenog tena, ovo je tretman koji trebate odabrati.

SILK SKIN tretman, koji uključuje 4D laserski face lifting, tretman hidratacije i preporuku SkinBetter Science kućne njege, namijenjen je onima koji žele čvršću, zdraviju i sjajniju kožu.

Ako vam fali njege i hidratacije kože, SKIN BOOST nudi kombinaciju HydraFacial Deluxe tretmana i intravenozne terapije Health Booster koja vraća izgubljeni sjaj te bolju kvalitetu kože! Pore su dubinski očišćene, a rezultat je i glatka koža meka na dodir.

I za kraj naš najobuhvatniji tretman, CELEBRATION SKIN, uključuje intravenoznu terapiju Health Booster, HydraFacial Deluxe, 4D laserski face lifting i skinbooster Profhilo, a namijenjen je svima koji se žele osjećati i izgledati odmorno, unatoč ubrzanom načinu života. Kombiniraju se napredne tehnike i proizvodi za intenzivnu njegu i regeneraciju. Rezultati uključuju niz benefita – duboku hidrataciju, čišćenje kože, pomlađivanje, bolju teksturu i sjaj, učvršćenje te zaglađenu i ujednačenu kožu.

Svi ovi tretmani prilagođeni su različitim potrebama kože te pružaju rješenja za različite probleme s kojima se suočavaju gotovo svi u suvremenom načinu života. Bez obzira na odabrani tretman, Sinteza Skin Clinic pruža ekskluzivno iskustvo i jamči sjajnu, zdravu i blistavu kožu, bez potrebe za make-upom. Za više informacijama o benefitima ovih tretmana, naručite se na konzultacije.

Za informacije o cijenama preuzmite naš:

Uzmite vrijeme za sebe i prepustite se u ruke vrhunskih dermatoloških i kozmetoloških stručnjaka. Nazovite nas na broj +385 1 5005 970 ili nam pišite na mail: info@sinteza.hr i rezervirajte svoj termin.

Ove usluge pružaju se na lokaciji:

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas