Poliklinika Sinteza

Otvorena je Sinteza Skin Clinic – poliklinika za vrhunske tretmane lica i tijela

S ponosom možemo prenijeti uzbudljivu vijest svim našim dragim prijateljima, klijentima i ljubiteljima besprijekorne kože, da su vrata naše nove poliklinike Sinteza Skin Clinic otvorena! Naša nova ekskluzivna poliklinika, smještena u profinjenom okruženju u Ulici Frana Folnegovića 1C na 5. katu, posvećena je pružanju inovativnih tretmana za kožu, lice i tijelo.

Sinteza Skin Clinic tako postaje epicentar za sve one koji vole i cijene zdravlje svoje kože te žude za daljnjim unapređenjem njezine prirodne ljepote, kroz široki spektar prepoznatih svjetskih tretmana.

Ovo je druga poliklinika iz obitelji Poliklinike Sinteza, dok prva poliklinika i dalje na 2. katu na istoj adresi pruža medicinske usluge iz područja estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine.

Stručan tim kao temelj izuzetnosti

Sinteza Skin Clinic s ponosom predstavlja svoju izniman tim vodećih stručnjaka, koji obuhvaća istaknute dermatologe, estetske liječnike i medicinske kozmetologe s izuzetnim iskustvom. Njihova posvećenost ne leži samo u njihovom znanju, koje stalno usavršavaju, već i u neumornoj težnji za pružanjem usluga vrhunske kvalitete, što potvrđuje i Ana Mogulić, voditeljica najnovije destinacije za zdravlje i ljepotu kože.

Ponosno ističemo naša dosadašnja postignuća: više od 130 godina iskustva našeg tima, više od 27.000 zadovoljnih klijenata i pacijenata te više od 100.000 uspješno izvedenih tretmana i terapija. Ove brojke ne svjedoče samo o našem posvećenom radu već i o povjerenju koje nam je ukazao veliki broj zadovoljnih klijenata, na čemu smo iznimno zahvalni.

HydraFacial_Sinteza_Skin_Clinic

Dermatološki i kozmetološki tretmani u simbiozi

U Sinteza Skin Clinic nudimo usluge dermatoloških i kozmetoloških tretmana, uz ključno savjetovanje te profesionalan i prijateljski pristup svakom klijentu.

Od njege kože lica,  pomlađivanja i osvježavanja lica i tijela, naprednih tretmana za oblikovanje tijela i postizanje vitkijeg izgleda, uklanjanja neželjenih dlačica, do minimalno invazivnih zahvata, poput smanjenja bora ili povećanja volumena, pregleda madeža te terapija dermatoloških problematika, ostajemo posvećeni vašoj ljepoti i zdravlju.

Med Contour Multipower tretman

Holističkim pristupom njegujemo ljepotu – izvana, ali i iznutra!

Shvativši važnost integriranog medicinskog pristupa, odnosno uzimajući u obzir sve aspekte čovjeka, a kroz suradnju s vrhunskim uglednim liječnicima iz Poliklinike Sinteza, usidrili smo se u holističkom pristupu zdravlju i ljepoti. Ljepota prije svega znači zdravlje, a holistički pristup ljepoti podrazumijeva ne samo skin-care segment, nego sveobuhvatnu njegu lica i tijela – kako izvana, tako i iznutra. Stoga smo za naše drage klijentice stvorili oazu u kojoj omogućavamo harmoničan i balansiran pristup ljepoti i zdravlju, potpomognuto nizom anti-age i estetskih tretmana.

Slavimo i njegujemo vašu kožu svaki dan!

Sinteza Skin Clinic se ponosi svojim pristupom njezi kože, koji se temelji na razumijevanju specifičnih potreba svakog klijenta. Holistički pristup obuhvaća preventivne mjere i personalizirane tretmane, ali i edukaciju, kako bi se osigurala najbolja njega za svakog jedinstvenog klijenta.

Slogan „Celebrating Skin” klijentima obećava ne samo njegu i poboljšanje njihove kože, već i uživanje u koži i ljepoti koju njihova koža nosi. Ovaj slogan reflektira misiju poliklinike da naglasi važnost i slavi ljepotu, potičući klijente da se osjećaju samouvjereno i zadovoljno u vlastitoj koži.

Idejno rješenje interijera za našu polikliniku potpisuje renomirani hrvatsko-britanski arhitektonski ured Atellior. Koncept uređenja interijera bazira se na slojevitosti tekstura i oblika te u minimalizmu kod korištenja boja i materijala. Kroz teksture materijala poput kamena travertina, tekstila lana i tehnike spatolato u neutralnih bojama, cijeli prostor je povezan u jednu cjelinu, odnosno umirujući ambijent.

Otvorenjem Sinteza Skin Clinic, ljubitelji visokokvalitetnih tretmana za kožu dobivaju priliku doživjeti izniman pristup u njezi kože koji je temeljen na stručnosti, inovacijama i individualnim potrebama. Poliklinika se obvezuje da će svakom klijentu pružiti ne samo tretmane, već i iskustvo koje će cijeniti i još dugo pamtiti.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na Facebook stranici te na našem Instagramu. Za sve detalje dostupni smo i putem telefona +385 1 5005 970 ili putem maila: info@sinteza.hr.

Vidimo se na novoj destinaciji za zdravlje i bezvremensku ljepotu vaše kože!

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas