Poliklinika Sinteza
Prim.mr.sc. Ernest Irha, dr.med.ažurirano 10.04.2024.

Samo je funkcionalno i bezbolno stopalo – lijepo stopalo

Stopala su temelj našeg tijela i neminovno su izložena ogromnim naporima. Koliko god htjeli, ne možemo ih poštedjeti, jer moramo hodati, a time i raditi opterećenje na stopalo. Vrlo smo tolerantni na promjene, koje nastaju na našim stopalima. Prsti nam se krive, cipele postaju preuske, spontano mijenjamo naš obrazac hoda, smanjujemo kretanje, bolovi počinju nakon duljeg stajanja ili hodanja.

Skloni smo prihvatiti takve tegobe i živjeti svaki dan s njima, a naša stopala naprave svaki dan i nekoliko tisuća koraka te prebace desetke tona opterećenja. Problem je, ako ne postoji informacija kako se te „muke“ mogu izliječiti.

Javite nam se s povjerenjem!

Poliklinika Sinteza

Kada je potrebno liječenje stopala?

Ako zamijetite da vaša stopala mijenjaju vaš uobičajeni način života, sprječavaju vas u željenim aktivnostima ili vas jednostavno usporavaju, tada je pravi trenutak za odluku za liječenje.

Hallux valgus

Vaša odluka je korak koji mijenja kvalitetu života

U Poliklinici Sinteza liječimo sve ortopedske deformitete i tegobe na stopalima (prirođene ili stečene ). Uži interes našeg stručnog ortopeda Ernesta Irhe su mini-invazivne (HyProCure ) operacije za tzv „spuštena stopala“ i „lipofiling“ radi bolova ispod prednjeg dijela stopala, zbog nestanka masnog tkiva, tzv. „Fat Pad Atrophy “, bolnih kožnih zadebljanja i osjećaja hodanja “kao po kamenju“. Liječimo deformitete prednjeg dijela stopala, poput čuklja, ukočenog palca i stopala, koja više „ne rade“ , od kojih se ne možete odraziti niti podignuti na prste.

Javite nam se s povjerenjem

Za više informacija i dodatne upute od kuda krenuti, kako liječiti stopalo, javite nam se s povjerenjem na broj telefona +385 1 5005 970 ili putem maila: info@sinteza.hr.

Uslugu pružamo na lokaciji:
Prim.mr.sc. Ernest Irha
Prim.mr.sc. Ernest Irha, dr.med.Specijalist ortopedije
Ostale objave autora

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas