Poliklinika Sinteza
Sinteza_Skin_Clinic_recepcija

Uskoro otvaramo vrata nove destinacije za ljepotu i zdravlje kože – Sinteza Skin Clinic

Kako bismo se još više posvetili ljepoti, uskoro otvaramo Sinteza Skin Clinic, modernu estetsku polikliniku usmjerenu na pružanje inovativnih anti-age i estetskih tretmana, koji će vašoj koži, licu i tijelu pružiti sve što im je potrebno za zdravlje i savršeni izgled. Nova poliklinika nalazi se na istoj našoj adresi Ul. Frana Folnegovića 1C, ali u proširenom novouređenom prostoru.

Sinteza Skin Clinic – sinonim za stručnost i izvrsnost

Sinteza Skin Clinic ponosi se visoko educiranim timom dermatologa, estetskih liječnika i kozmetologa s dugogodišnjim iskustvom i najvećim brojem zadovoljnih klijenata u Hrvatskoj. Zajedno naš tim broji više od 80 godina iskustva, više od 27.000 klijenata i pacijenta te više od 100.000 napravljenih tretmana i terapija.

Uskoro se timu Sinteza Skin Clinic priključuju još neka poznata imena koja ćemo uskoro objaviti na našim stranicama – zato redovito pratite naše kanale za novosti.

S godinama iskustva i dubokim razumijevanjem specifičnosti svake kože, naš tim stručnjaka pruža holistički pristup njezi kože, lica i tijela koji uključuje edukaciju, preventivu i personalizirane tretmane prilagođene vašim individualnim potrebama i ciljevima.

U Sinteza Skin Clinic, svaki je plan terapije pomno osmišljen kako bismo postigli optimalne rezultate, a osim što nudimo usluge dermatoloških i kozmetoloških tretmana, ključno je savjetovanje i prijateljski pristup svakom klijentu.

Od njege kože lica,  pomlađivanja i osvježavanja lica i tijela, naprednih tretmana za oblikovanje tijela i postizanje vitkijeg izgleda, uklanjanja neželjenih dlačica do minimalno invazivnih zahvata, poput smanjenja bora ili povećanja volumena, pregleda madeža te terapija dermatoloških problematika, ostajemo posvećeni vašoj ljepoti i zdravlju.

Sinteza Skin Clinic – Celebrating Skin

Vaša besprijekorna koža čeka vas u vrhunsko uređenom i opremljenom prostoru Sinteza Skin Clinic, čija vrata otvaramo jako brzo!

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas