Poliklinika Sinteza
Prikaz urologa tijekom ginekološkog pregleda

Urologija – nova medicinska djelatnost za naše pacijente

Sa zadovoljstvom najavljujemo uvođenje urologije kao nove specijalnosti u našoj poliklinici. Uz cilj pružanja sveobuhvatne zdravstvene skrbi, odlučili smo proširiti svoju ponudu kako bi zadovoljili rastuće potrebe pacijenata u području urologije.

Uvođenjem urologije, bit ćemo u mogućnosti pružati dijagnostiku, liječenje i brigu o pacijentima u širokom spektru uroloških stanja. Naš urolog Doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., MHA, specijalist urologije, subspecijalist andrologije i urološke onkologije, ima bogato iskustvo i krasi ga visoka stručnost u području urologije. Radio je kao urolog u KBC Rijeka, Specijalnoj bolnici Medico, Domu zdravlja PGŽ te u nekoliko privatnih poliklinika. Također je specijalist menadžmenta u zdravstvu te je bio ravnatelj zdravstvenih ustanova u privatnom i javnom sektoru. Docent je pri Medicinskom fakultetu u Rijeci od 2012. g., a predavač je i pri drugim fakultetima i visokim učilištima iz područja urologije i menadžmenta u zdravstvu. Član je Upravnog odbora Hrvatskog urološkog društva i Upravnog odbora Hrvatskog društva za poslovnu etiku i zdravstvenu ekonomiku HLZ te predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera. Nakon ovakvog bogatog životopisa, ne možemo biti sretniji što je upravo doktor Mozetič dio našeg tima.

Urološke problematike i liječenje

Kako bismo bili ukorak s najvišim standardima, opremili smo našu novootvorenu urološku ordinaciju s najsuvremenijom medicinskom opremom, koja omogućuje preciznu dijagnostiku i učinkovito liječenje uroloških problema. Urologija je grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i liječenjem bolesti urogenitalnih organa kod žena i muškaraca (bubrezi, mokraćovodi, mokraćni mjehur, mokraćna cijev, prostata i vanjsko spolovilo kod muškaraca). Sveobuhvatan pristup pacijentu dio je kulture naše poliklinike, a urolog, u sinergiji s našim medicinskim osobljem i drugim stručnjacima unutar poliklinike, osigurava najbolje rezultate za naše pacijente.

Uz Urološki pregled za muškarce i žene kod nas urološke problematike možete rješavati i u operacijskoj sali, budući je to krucijalni dio liječenja pojedinih pacijenata. U ponudi imamo:

Prikaz razgovora s urologom kao dio pregleda

Uz navedene usluge, naš urolog Mozetič, subspecijalist je andrologije i urološke onkologije te se bavi granama medicine za specifična područja muškog zdravlja. Andrologija se bavi i dijagnozom, liječenjem te prevencijom bolesti i poremećaja koji mogu utjecati na reproduktivno zdravlje. Urološka onkologija se fokusira na dijagnozu, liječenje i praćenje malignih (karcinomskih) bolesti koje se javljaju u urogenitalnom sustavu. Stoga, naša ponuda je time bogatija i uključuje sljedeće usluge:

Nastojimo osigurati ugodno okruženje za svoje pacijente i pružiti im personalizirani pristup skrbi. Uz vrhunskog urologa, poliklinika osigurava i brze termine za pregled, uz minimalno čekanje.

Uvođenje urologije kao nove medicinske djelatnosti predstavlja važan korak u pružanju cjelovite i kvalitetne zdravstvene skrbi kojoj iz dana u dan stremimo. Ostajemo predani zadovoljstvu pacijenata i unaprjeđenju zdravlja te nastavljamo pratiti najnovije trendove i inovacije u medicini kako bi pružili najbolje moguće uvjete liječenja našim pacijentima.

Ukoliko imate uroloških problema, javite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas telefonski na broj: +385 1 5005 970 ili nam pošaljite upit na info@sinteza.hr.

Ova usluga pruža se na lokaciji:

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas