Poliklinika Sinteza
Dr. Jolanda Kanižaj Rajković_dermatologija

Upoznajte našu novu dermatološku snagu – doktoricu Jolandu Kanižaj Rajković!

Imamo čast poželjeti toplu dobrodošlicu dermatologici Jolandi Kanižaj Rajković, koja nam stiže u novouređenu Sintezu Skin Clinic! Izuzetna nam je čast što će svojim značajnim doprinosom i širokim iskustvom u području estetske dermatologije, dermatokirurgije i laserske terapije, dodatno ojačati naš dermatološki tim.

Dr. Jolanda Kanižaj Rajković_dermatologica

Profesionalni temelji i posebne kompetencije doktorice Kanižaj Rajković

Doktorica Kanižaj Rajković stekla je svoje profesionalne temelje na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a svoju strast prema dermatologiji dalje je razvijala kroz specijalizaciju iz dermatovenerologije u Klinici za dermatovenerologiju, KBC Zagreb. Njezino obogaćeno obrazovanje uključuje i stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije te usavršavanje kroz brojne simpozije i kongrese u područjima estetske medicine i dermatologije. Profesionalni put u posljednjih 14 godina obogaćuje u prepoznatim privatnim poliklinikama, gdje djeluje kao voditeljica jednog od najuspješnijih odjela estetske dermatologije u Hrvatskoj te će njezino iskustvo zasigurno doprinijeti pružanju izuzetnog doživljaja i visokokvalitetne usluge u Sinteza Skin Clinic.

Aktivna prisutnost na kongresima, koje organiziraju renomirane organizacije, kao što su Hrvatsko dermatološko društvo (HDD) i Europska akademija za dermatovenerologiju (EADV), dodatno su naglasili posvećenost doktorice Kanižaj Rajković vrhunskoj dermatološkoj skrbi. Kao članica Hrvatskog dermatovenerološkog društva s licencom Hrvatske liječničke komore, unosi duboko razumijevanje i stručnost u svaki tretman.

Pored primarne brige za zdravlje kože, svoj veliki fokus stavlja i na njegu kože te anti-age segment, uz suvremene laserske tretmane, dermalne filere i botoks. Sretni smo što se može pohvaliti s više od 12.000 zadovoljnih klijenata, više od 6.000 odrađenih laserskih tretmana, više od 3.000 apliciranih dermalnih filera i 2.000 apliciranog Vistabela za terapiju bora lica. Posebno se možemo pohvaliti činjenicom da je doktorica Kanižaj Rajković jedna od vodećih stručnjakinja u Hrvatskoj za segment kose i vlasišta. Posebna je to problematika kože kojoj se posvetila s velikim osobnim žarom i stručnošću.

Uz sve profesionalne kompetencije, doktorica se može pohvaliti i iznimnim poznavanjem engleskog jezika, što uvelike olakšava komunikaciju sa stranim klijentima te nam omogućava da dodatno proširimo raspon usluga za naše međunarodne klijente. Njezino stručno vodstvo i topli pristup doprinose posebnom iskustvu naših klijenata, zbog čega nam se rado vraćaju i šire dobar glas.

Svi mi u Sintezi s oduševljenjem pozdravljamo dermatologicu Jolandu Kanižaj Rajković i velika nam je čast što ćemo u našem timu imati doktoricu te razine stručnosti, posvećenosti, iskustva i posebnosti.  S nestrpljenjem iščekujemo priliku da skupa stvorimo put prema vašem još većem samopouzdanju i ljepoti kože.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas