Poliklinika Sinteza

Svečano otvorenje Sinteze Skin Clinic

Novootvoreni epicentar širokog spektra tretmana i iznimne stručnosti, nalazi se na adresi Ulica Frana Folnegovića 1C na 5. katu, a namijenjen je svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože

Otvorenje poliklinike Sinteza Skin Clinic, u Ulici Frana Folnegovića 1C na 5. katu, obilježeno je jučer ekskluzivnim eventom koji je okupio partnere, ambasadore poliklinike, javne osobe i predstavnike medija, a čiji je glavni pokrovitelj bio Humed Pharma sa svojim dermokozmetičkim brendom SkinBetter Science.

U novouređenom prostoru naše sestrinske poliklinike Sinteza Skin Clinic slavila se ljepota, prijateljstvo, dugogodišnja tradicija, ali i novi početci, a pozivu su se odazvale i brojne osobe iz zagrebačkog  javnog i društvenog života, kao što su Danijela Martinović, Nives Ivanišević, Natko Beck, Nevena Rendeli Vejzović, Tatjana Jurić, Martina Boščić, Klaudija Kelemović …

Riječ je o novoj beauty i anti-age destinaciji koja u prvi plan stavlja iznimnu stručnost i širok raspon prepoznatih svjetskih tretmana, namijenjenih svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože. Premisa od koje u Sinteza Skin Clinic krećemo je tzv. better aging koncept, u sklopu kojeg želimo da naši klijenti ostanu svoji, ali da kvalitetnije stare, uz primjenu široke lepeze prepoznatih tretmana za kožu, lice i tijelo.

Ovo je druga poliklinika iz naše obitelji Poliklinike Sinteza, dok naša prva poliklinika i dalje na 2. katu na istoj adresi pruža medicinske usluge iz područja estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine.

„Kada sam preuzeo Polikliniku Sinteza, sjećam se da smo imali samo pet stalno zaposlenih. Danas smo organizacija s gotovo 40 stalno zaposlenih i više od 10 vanjskih suradnika, a ovo je sada uzbudljivi početak jednog novog poglavlja radi čega sam iznimno ponosan. Sinteza Skin Clinic moderna je estetska poliklinika u kojoj smo okupili iskusan i visoko educiran tim stručnjaka koji u skladu s najnovijim svjetskim trendovima pruža usluge vrhunskih, inovativnih anti-age i estetskih tretmana za kožu, lice i tijelo. Ponosan sam na našu kulturu suradnje i timskog rada, gdje sve postaje moguće„ izjavio je Ognjen Bagatin, suvlasnik i izvršni direktor Poliklinika Sinteza povodom svečanog otvorenja.

Novootvorena Sinteza Skin Clinic može se pohvaliti timom stručnjaka koji uključuje dermatologe, estetske liječnike i medicinske kozmetologe s izuzetnim iskustvom, čija posvećenost ne leži samo u njihovom znanju već i u neumornoj težnji za pružanjem vrhunske kvalitete, što potvrđuje i Ana Mogulić, voditeljica spomenute poliklinike.

„Zadovoljstvo, iskustvo i povjerenje klijenata, kao i rezultat u mom radu uvijek su u pravom planom, posebice jer smo Sinteza Skin Clinic zamislili kao jedinstveno mjesto gdje vaša ljepota kože dolazi do izražaja. Važno mi je i da se svaki klijent kod nas osjeća maksimalno ugodno, o čemu smo gradeći ovu priču, jako puno vodili računa – ponuditi vrhunsku uslugu, stručnjake, ali i autentično iskustvo,poručila je Ana Mogulić.

Velik raspon usluga i tretmana uz stručno savjetovanje

Cilj Sinteza Skin Clinic tima je pružiti svim klijentima kvalitetne usluge koje uključuju dermatološke i kozmetološke tretmane u simbiozi uz, naravno, ključno savjetovanje i prijateljski angažman. Tu je i slogan ‘Celebrating Skin’ koji klijentima obećava ne samo njegu i poboljšanje kože, već i uživanje u njezinoj ljepoti.

Koliko smo posvećeni ljepoti i zdravlju klijenta u poliklinici Sinteza Skin Clinic govori i sam raspon tretmana i usluga koji uključuju njegu kože lica, pomlađivanje i osvježavanje lica i tijela, napredne tretmane za oblikovanje tijela i postizanje vitkijeg izgleda, uklanjanja neželjenih dlačica, do minimalno invazivnih zahvata poput smanjenja bora, revitalizacije kože ili povećanja volumena, pregleda madeža te terapija dermatoloških problematika.

 

„Smatram jako važnim razumjeti se s klijentima i njihovim potrebama, jer s dobrim razumijevanjem i odnosom povjerenja uvijek dolazimo do željenog rezultata. Uvijek težim tome da u što manjem broju tretmana, odnosno što ranije, što prirodnije uz očuvanje zdravlja kože i struktura ispod njih, zajedno s klijetima postignemo željeno. Osnovni kriterij mi je pomladiti sve strukture uz besprijekorno očuvanje funkcije i zdravlja kože te potkožja“, istaknula je Jolanda Kanižaj Rajković, dermatologinja i novo pojačanje spomenute poliklinike.

Holistički pristup za uživanje u ljepoti vlastite kože

Holistički pristup njezi ljepote izvana, ali i iznutra, ono je čime se u poliklinici vodimo, a on se temelji na razumijevanju specifičnih potreba svakog klijenta. Osim što obuhvaća preventivne mjere i personalizirane tretmane, tu je i edukacija, kako bi se osigurala najbolja njega za svakog jedinstvenog klijenta.

Važnost i slavlje kože stavljeno je tako u prvi plan naše novootvorene Sinteza Skin Clinic, kao i izniman pristup njezi kože temeljen na stručnosti, inovacijama i personaliziranim potrebama, potičući klijente da se u konačnici osjećaju samouvjereno i zadovoljno u vlastitoj koži.

Cijelu priču poliklinike Sinteza Skin Clinic zaokružuje i moderno dizajniran interijer koji se proteže na 600 četvornih metara, a za koji je zaslužan hrvatsko-britanski arhitektonski studio Atellior. Naglasak je ondje stavljen na intimnu i opuštenu atmosferu, dok se koncept uređenja interijera bazira na slojevitosti tekstura i oblika te u minimalizmu kod korištenja boja i materijala. Kroz teksture materijala poput travertina, teksture lana i tehnike spatolato u neutralnim bojama, cijeli prostor povezan je u jedinstvenu cjelinu umirujućeg ambijenta.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas