Poliklinika Sinteza

Posebna ponuda za muško zdravlje!

Movember je godišnji događaj koji uključuje puštanje brkova tijekom mjeseca studenog kako bi se podigla svijest o zdravstvenim problemima muškaraca, poput raka prostate, raka testisa i muškog suicida. Pojam „Movember“ dolazi iz engleskog jezika od kombinacije riječi moustache (brk) i November (studeni) i već 18. godinu provodi se kako bi se podsjetilo sve muškarce na preventivni  godišnji pregled, budući je rak prostate izlječiv u 98% slučajeva ako se otkrije na vrijeme.

Zajedno u borbi protiv raka prostate!

Povodom „Movembera“ s ciljem očuvanja zdravlja muškaraca i borbe protiv zloćudnih bolesti, posebice raka prostate i raka testisa – u Poliklinici Sinteza iskoristite posebnu cijenu za Ultrazvuk prostate i Ultrazvuk + Color Dopplera testisa, s posebnim popustom od 15%! Color doppler testisa je neinvazivan način ultrazvučnog pregleda kojim se prikazuje protok kroz krvne žile, koje se s testisima nalaze u mošnjama. Ovim pregledom mogu se prikazati proširenja krvnih žila (varikokele) te zapreke protoku krvi. Posebna cijena dostupna je za sve termine od 01.11.  – 30.11.2023. Broj termina je ograničen, zato što prije rezervirajte svoj termin i stavite svoje zdravlje na prvo mjesto.

Sve ultrazvučne preglede u poliklinici provodi naš specijalist radiologije, dr. Natko Beck, na lokaciji Ul. Frana Vrbanića 26, u novootvorenom centru za dijagnostiku i fizikalnu medicinu. Dr. Beck je široko prepoznat po svom javnom angažmanu, koristeći svoje medijske platforme za promociju zdravlja. Voditelj je i poznate emisije naziva „Dr. Beck“, koja se emitira na prvom HRT-ovom programu, gdje na vrlo zanimljiv način i s interesantnim gostima progovara o svim zdravstvenim temama od javnog značaja. Drago nam je što je ove godine dio naše Movember akcije!

Ono što je rak dojke kod žena, to je rak prostate kod muškaraca – najčešća zloćudna bolest. Međutim, ukoliko se na vrijeme otkrije, rak prostate izlječiv je u 98% slučajeva. Upravo zato se cijeli studeni obilježava kao Movember – mjesec borbe protiv raka prostate. Već nakon 40. godine života, muškarcima se preporučuje specijalistički pregled barem jednom godišnje.

Stavite zdravlje na 1. mjesto – rezervirajte pregled

Pobrinite se za svoje zdravlje i poklonite nam povjerenje na tom putu. Uz dobar brk, koji ćete u ovom mjesecu pustiti u znak potpore ovoj akciji, rezervirajte i svoj termin putem telefona: +385 1 5005 970 ili putem maila: info@sinteza.hr i napravite konkretne korake za svoje zdravlje.

Ova usluga se obavlja na lokaciji:

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas