Poliklinika Sinteza
Rendgen_Poliklinika Sinteza

Poliklinika Sinteza širi svoje poslovanje na fizikalnu medicinu i radiologiju

Poliklinika Sinteza, već prepoznata po svojoj kontinuiranoj izvrsnosti dugoj 15 godina, širi svoje poslovanje i otvara novu lokaciju posvećenu dvjema novim medicinskim djelatnostima – fizikalnoj medicini i rehabilitaciji te radiologiji.

Ova nova lokacija nalazi se na samo 5 minuta autom od Poliklinike Sinteze, u širem centru Zagreba, točnije u Ulici Frana Vrbanića, na broju 26. Naša povijest uspješnih dijagnoza i terapijskih tretmana govori sama za sebe, a s otvaranjem nove lokacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te radiologiju, podižemo svoje standarde na još višu razinu.

U mjesecu listopadu ostvarite posebnu pogodnost na sve MR pretrage – redovita cijena 200,00 €, promotivna cijena 180,00 €.
OSTVARITE POPUST!

Glavne usluge na novoj lokaciji koje nudimo:

Stručnost. Brzina. Efikasnost.

Fizijatar_tretman_koljeno

Naš stručan tim čine radiologica Dubravka Srdoč te fizijatar Jasmin Nikšić, koji su se već dokazali svojim profesionalnim pristupom i znanjem, a sada upotpunjavaju naš tim na novoj lokaciji, u novom segmentu našeg djelovanja. Dr. Jasmin Nikšić, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, prepoznat je u medicinskoj zajednici kao stručnjak čija su terapijska rješenja rezultirala brojnim uspješnim rehabilitacijama. Naša mr.sc. Dubravka Srdoč, dr. med., specijalistica radiologije, donosi dodatnu dubinu stručnosti našem timu. Njezina preciznost i pažljivost pri dijagnosticiranju omogućuju nam da postavimo temelje za najbolji mogući tretman.

Magnetska rezonanca, koju ćemo raditi na novoj lokaciji, neinvazivna je dijagnostička pretraga koja za dobivanje slikovnog prikaza organa upotrebljava jako magnetsko polje i radiovalove. Naša najnovija terapijska i dijagnostička oprema dizajnirana je tako da pruži maksimalnu udobnost i sigurnost pacijentima. Poliklinika Sinteza se može pohvaliti uređajem najnovije generacije – Siemensom MAGNETOM® Aera 1.5 Tesla, koji prednjači u odnosu na ostale, upravo zbog otvorenosti svoga dizajna. Zahvaljujući tome pacijenti imaju smanjen osjećaj zatvorenosti prostora i ugodniji doživljaj snimanja (pogodan i za klaustrofobične pacijente). Uređaj koristi zavojnice zadnje generacije kojima se dobivaju visoko rezolucijske snimke snimanog područja.

No, brzina je također ključna prednost koju nudimo. Kod nas nećete morati čekati tjednima ili mjesecima da biste dobili termin za magnetsku rezonancu, a možemo se pohvaliti i da naši pacijenti po završetku snimanja nalaze dobivaju isti dan.

Moramo istaknuti i da naš tim nije samo stručan, već i pažljiv prema svakom pacijentu. Naši liječnici i medicinsko osoblje posvećeni su slušanju potreba pacijenata, pružanju podrške tijekom procesa liječenja i odgovaranju na sva vaša pitanja.

Rezervirajte svoj termin

Ono što nas izdvaja iz mnoštva je naša stručnost, posvećenost vašem komforu i dobrobiti, kao i brzina zakazivanja termina i izdavanja nalaza. Poliklinika Sinteza u Ul. Frana Vrbanića 26 postat će vaša destinacija za potpunu rehabilitaciju i dijagnostiku. Ovdje se udružuju stručnost, suvremena tehnologija i pažnja prema svakom pacijentu, kako bismo osigurali da se brzo vratite svakodnevnim aktivnostima i uživate u zdravijem životu.

Javite nam se s povjerenjem i zakažite svoj pregled na našoj novoj lokaciji, putem telefona +385 1 5005 970 ili na mail: info@sinteza.hr!

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas