Poliklinika Sinteza

Odabir prave poliklinike put je do savršenog tena!

Putem nagradnog natječaja, objavljenog na našim društvenim mrežama, odabrali smo Antonelu da nam se pridruži na tretmanu kemijskog pilinga. Svojim najkreativnijim komentarom, nastavno na našu objavu, osvojila nas je i brzo poslije toga kročila u polikliniku Sinteza te se opustila u našoj oazi mira. Dočekala ju je naša stručnjakinja za kožu, doktorica Mateja Tošić Jukić i, možemo slobodno reći, osvojila klijenticu svojim profesionalnim i ljubaznim pristupom ‘na prvu’.

Dolazak u Sintezu bio je jedan izuzetno ugodan doživljaj, jer sam naime već imala čast surađivati s Poliklinikom Sinteza i ranije. Nakon sreće da budem odabrana kao dobitnica nagradnog natječaja za piling lica, jako sam se veselila odlasku u polikliniku, jer je prvo iskustvo ostavilo samo pozitivne dojmove na mene. Osoblje je nevjerojatno ljubazno i profesionalno, atmosfera u poliklinici je topla i zaista osjećate da sve što se radi, radi se iskreno i sa srcem. Nema potrebe za ustručavanjem postavljanja bilo kakvih pitanja, svi su izuzetno srdačno i rado će vam odgovoriti na sva pitanja, kao i uputiti u sve korake tretmana na koji ste došli. Meni je upravo tako bilo i sa ovim pilingom koji je zaista jedno od boljih i ljepših iskustava“, rekla nam je Antonela.

U postupku koji je bio detaljno obrađen, klijentica je bila upućena u sve od početka do kraja. Na sva njezina pitanja doktorica je odgovarala vrlo ljubazno i iskreno, a i pojasnila je što sve naša koža trpi i što zaslužuje. „Doktorica je izuzetno profesionalna, a ujedno i jako ugodna osoba koja će vam vrlo rado pojasniti sve što vas zanima, od samih konzultacija, do trenutka kada vam odrađuje tretman“, prenijela nam je svoje prve dojmove Antonela.

„Izuzetno sam zadovoljna tretmanom, jer zaista nisam očekivala da jedan piling može učiniti moju kožu toliko mekšom, slobodnijom i ljepšom. Uvijek sam vjerovala da moja koža nema potencijala za išta više osim obične kreme, no zahvaljujući doktorici i svom osoblju koje je bilo na tretmanu, dobila sam uvid u stanje svoje kože, koje me zaista iznenadilo i to pozitivno. Nisam vidjela ljepotu u svojoj koži dok mi na tretmanu pilinga to nije bilo rečeno. Proces je bio toliko nježan i bezbrižan da sam komotno mogla i zaspati.“

Piling se itekako pokazao kao odličan alat u vraćanju sjaja i svježine lica naše  klijentice, koja sve do tretmana nije vjerovala da ima lijepu kožu. Nakon pilinga ostala je šokirana rezultatima, naravno pozitivno šokirana. „Efekt, onaj prvotni sjaj i svježina je, ja bih rekla, trajao zasigurno 10 dana. I sada, nakon skoro mjesec dana osjetim da mi je koža mekša i „čišća“ nego što je bila tretmana. Definitivno planiram opet doći u polikliniku, prvobitno zbog pilinga koji me je oduševio, a onda zasigurno i da proučim ostale ponude koje poliklinika nudi. Sa dosadašnjim iskustvom sam prezadovoljna tako da ću definitivno postati „stalna mušterija“ poliklinike“, poručila nam je zadovoljna Antonela.

Uz kemijski piling svakako planira Vistabel terapiju protiv znojenja, a u planu joj je i dermatološki pregled zbog preventivnih razloga, jer ljeto nemilosrdno juri u susret.

Antonela, drago nam je da si sa smiješkom na licu otišla iz poliklinike Sinteza i veselimo se vidjeti te opet!

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas