Poliklinika Sinteza

Novi Mastelli biostimulatori za regeneraciju kože

Sinteza Skin Clinic s ponosom najavljuje najnoviji dodatak svojoj ponudi ljepote i zdravlja – Mastelli biostimulatore. Ovi posebni biostimulatori, poznati kao polinukleotidi, potiču regeneraciju stanica na potpuno novi način, otvarajući vrata naprednim tretmanima za njegu kože.

Sa svojim moćnim svojstvima poticanja proizvodnje vlastitog kolagena i poboljšanja regeneracije tkiva, Plinest biostimulatori pružaju dvostruki učinak: obnavljaju strukturu dermisa kroz revolumizaciju, istovremeno pružajući trenutni hidratantni učinak. Njihovo djelovanje također potiče stvaranje novih fibroblasta, stvarajući idealno okruženje za potpunu obnovu kože.

Osim što osiguravaju čvrstoću i ujednačenost kože, smanjuju ožiljke i pore, Plinest biostimulatori donose niz drugih prednosti. Ujednačenost teksture kože, sjaj, i anti-age učinak, samo su neki od benefita. Štoviše, njihova primjerenost za sve dobne skupine čini ih nezaobilaznim alatom za svakog tko želi postići savršenu kožu.

Sama tehnologija PN HPT™ (polinukleotidi High Purification Technology) koja stoji iza ovih inovativnih proizvoda osigurava da su molekule prirodnog podrijetla namijenjene ljudskoj uporabi. Izvedeni iz DNA ribe pastrve kontroliranog uzgoja te pročišćeni tehnologijom visokog standarda sigurnosti, Plinest biostimulatori predstavljaju rezultat dugogodišnjeg istraživanja i predanosti proizvođača MASTELLI.

U našoj ponudi dostupna su 5 različita proizvoda, prilagođena za određene dobne skupine ili regije kože:

  1. PLINEST – Mastelli polinukleotidi (PN HPT™) sadržani u Plinestu potiču regeneraciju stanica kože, odnosno, prirodno stvaranje vlastitog kolagena. Ovo revolucionarno rješenje za dermatološke izazove kože prikladno je za osobe sklone boricama oko usana ili na vratu, ožiljcima od akni te onima nezadovoljnima teksturom svoga lica.
  2. NEWEST – Uz Mastelli polinukleotide (PN HPT™), hijaluronska kiselina i manitol zaslužni su za poticanje prirodnog stvaranja vlastitog kolagena i jačanje strukture kože. Nakon primjene Newest® tretmana na zreloj koži, vidljivi su trenutni rezultati poput povećanja hidratacije i punoće te poboljšane teksture kože.
  3. PLINEST eye – Glavni zadatak koji obavlja ovaj preparat je smanjenje promjena starenja i prevencija starenja kože u periorbitalnom području. Ovaj jedinstveni pripravak na bazi polinukleotida može se koristiti i samostalno i zajedno s drugim kozmetološkim tretmanima.
  4. PLINEST fast – Pripravak se koristi za poboljšanje stanja kože i sprječavanje starenja, kao i za liječenje alopecije i onemogućavanje lomljenja kose. Proizvod na bazi polinukleotida ima izražen regenerirajući i revitalizirajući učinak na sve slojeve kože te joj vraća zaštitna svojstva.
  5. PLINEST hair – Mezo koktel namijenjen je za ubrizgavanje u vlasište i obrve, u borbi protiv gubitka kose kod žena i muškaraca. Visoka učinkovitost proizvoda na bazi polinukleotida (PDRN) rezultat je biostimulacije vlasišta i normalizacije fizioloških procesa koji utječu na rast i stanje kose.

U Sintezi Skin Clinic budućnost ljepote i zdravlja kože sada je dostupna zahvaljujući inovativnim Mastelli biostimulatorima, koji su spremni osvježiti i nahraniti vašu kožu.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas