Poliklinika Sinteza

Širimo naš tim – novi natječaji!

Kontinuirano se širimo i rastemo. Bilo da je riječ o otorinolaringologiji, estetskoj kirurgiji i medicini, ginekologiji ili dermatologiji, iz dana u dan nižemo nove uspjehe i bilježimo veliki broj pacijenata koji su nam pružali svoje povjerenje. Sukladno marljivom radu naših djelatnika i širenju na nove djelatnosti, u potrazi smo za novim kolegama koji će upotpuniti naš brzorastući tim.

Zapošljavamo na tri pozicije:

Medicinska sestra/Tehničar

Ukoliko ste predani svom pozivu te se ne plašite preuzeti odgovornost, a krasi vas susretljivost i ljubaznost, vi ste kandidat/kinja koju tražimo. Očekuju vas vrhunski uvjeti rada i proaktivno motivirajuće okruženje. Prijaviti se možete putem linka.

Stručni suradnik na recepciji (m/ž)

Posao na recepciji izuzetno je bitan za naše poslovanje. Tražimo osobu koja je srdačna, a uz to dobro poznaje rad na računalu i MS Office paket te joj nije strano poznavanje engleskog jezika. Ako imate vrhunske komunikacijske vještine, vi ste osoba koju trebamo u našem timu. Prijaviti se možete klikom na link.

Fizioterapeut (m/ž)

Poznate su vam fizioterapijske procedure poput InterX, lasera, UZV-a, elektroterapije, magnetoterapije? Provodili ste individualne kineziterapije, medicinske masaže i specijalne tehnike? Vas trebamo! Širimo naše poslovanje na nove djelatnosti i s nestrpljenjem vas očekujemo upoznati! Koji su uvjeti još potrebni da biste bili naš idealni kandidat, provjerite na linku.

Postanite dio našeg vrhunskog tima i naše tradicije te uživajte u nizu pogodnosti i motivirajućoj radnoj okolini! Prijavite se!

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas