Poliklinika Sinteza
Allerganova radionica_dermalni fileri

Napredna Allerganova radionica o aplikaciji dermalnih filera u Poliklinici Sinteza

Imamo uzbudljive vijesti za sve ljubitelje estetske medicine! Imali smo tu čast biti domaćinima Allerganove radionice održane danas, 12.09., u prostorijama Poliklinike Sinteza. Ova izvanredna edukacija dala nam je priliku sudjelovati u jedinstvenom iskustvu, pod vodstvom priznate stručnjakinje iz Poljske, doktorice Agnieszke Zwolińske.

Doktorica Agnieszka Zwolińska renomirana je u području estetske medicine, s više od 10 godina iskustva. Ona nije samo stručnjakinja, već i trener za aplikaciju dermalnih filera. Došla je iz Poljske kako bi podijelila svoje bogato znanje i iskustvo s našim sudionicima.

Dio ove zanimljive radionice bila je i naša doktorica Jolanda Kanižaj Rajković, koja će ovom prilikom bila domaćin sudionik, pružajući ostalim sudionicima dodatnu vrijednost svojim prisustvom. Svi sudionici imali su mogućnost pokazivanja svojih vještina na odabranim modelima.

Radionica je bila usredotočena na tretiranje periorbitalne regije, područja oko očiju, koristeći priznatu metodologiju MD codes dr. Mauricia de Maya. Ovo je bila napredna edukacija koja je posebno namijenjena liječnicima s bogatim iskustvom u aplikaciji dermalnih filera, a ovaj tretman pruža visoki nivo ekskluzivnosti, jer omogućuje pristup najnovijim tehnikama i znanjima u području estetske medicine.

Istaknuli bismo da je ovo bila iznimna prilika za sve liječnike koji su prisustvovali, da budu dio radionice s međunarodno priznatom trenericom i edukatoricom, doktoricom Agnieszkom. Ovo je njezin prvi posjet Hrvatskoj, što čini ovu prigodu još posebnijom.

Veselimo se što smo imali priliku biti domaćin i što se prva radionica ovakvog tipa održala baš kod nas.

Do nekih novih edukacija i druženja…

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas