Poliklinika Sinteza

U Sintezu je stigao moćni duo za idealnu figuru! 

Celulit, strije, opuštena koža i ožiljci, samo su neki od problema s kojima se većina naših klijenata susreće. 

Pronašli smo i u svoju ponudu uvrstili Z WavePro – uređaj kojim se možete boriti protiv tih problema i pobijediti ih!

Zimmer Z WavePro Dual je neinvazivni, bezbolni tretman koji možete napraviti u pauzi za ručak.

Funkcionira na principu radijalnih udarnih valova, kojima izaziva različite reakcije tkiva, koje vode do veće redukcije masnih naslaga i celulita. Također, značajno poboljšava čvrstoću i elastičnost kože te potiče regeneraciju kolagena.

Tretirati se mogu područja abdomena, nadlaktica, nogu i stražnjice, tako da se aplikatorom dubinski masira problematično područje. Prilikom masaže uređaj pulsira, čime u tkivo šalje visokoenergetske udarne valove na dubinu do 35 mm.

Udarni valovi su se pokazali odličnima u tretiranju problematičnih područja jer povećavaju protok krvi, jačaju vezivno tkivo, poboljšavaju tkivo ožiljaka i regeneriraju kolagen.

Također, efektom limfne drenaže ispiru toksine i ubrzavaju kavitaciju koja je ključna za smanjenje masnoća.

Z WavePro se može koristiti kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim, postojećim tretmanima za oblikovanje tijela – kao njihova idealna nadopuna.

Kada se koristi kao samostalan tretman, fokus je na poboljšanju strukture kože i vezivnog tkiva. Tipična područja primjene su sva tri stupnja celulita, područja sa slabim vezivnim tkivom (nadlaktice, donji dio trbuha), strije i ožiljci.

Kada se koristi kao nadopuna drugim tretmanima, poboljšava njihovu učinkovitost ubrzavanjem cirkulacije, ispiranjem mrtvih masnih stanica i, prvenstveno poboljšava te ubrzava rezultat.

Tretman izvode medicinski kozmetolozi, posebno educirani i stručni za rad na uređajima pomoću kojih oblikuju vaše tijelo.

Kako je svaka problematika drugačija, kao i vi sami, tako i stručnjaci u Poliklinici Sinteza svakom klijentu pristupaju individualno, tražeći najbolje rješenje za određenu problematiku. Sinergijom tretmana kreiraju plan kojim ćete postići idealne rezultate i željenu figuru.

Tretman obično traje između 15 i 60 minuta, ovisi o regiji koja se tretira. Potpuno je bezbolan te ne oštećuje kožu i ne ostavlja neželjene posljedice.

Primijetit ćete glatku kožu i vidljivo zatezanje već nakon 2 tjedna, a za što bolje rezultate se preporučuje napraviti 6 – 12 tretmana, ovisno o regiji koja se tretira.

Celulit – najveći neprijatelj ljetne figure

Tvrdokornom ‘narančinom kožom’ se nazivaju karakteristične udubine i čvorići nastali kao posljedica nakupljanja potkožnih masnih naslaga. Javlja se kod gotovo 90% žena i 10% muškaraca.

Celulit mnogima predstavlja estetski problem jer na njegovu redukciju ne utječu ni gubitak težine, ni tjelovježba.

Tretmani za oblikovanje tijela poput Med Contoura su se pokazali odličnima jer razbijaju masne stanice, ali nakon što su masne stanice razbijene, potrebno ih je izbaciti iz tijela i potaknuti jačanje tkiva i obnovu kolagena kako koža ne bi ostala opuštena.

Z WavePro je idealan tretman upravo za to – dubinskom masažom ubrzava cirkulaciju i ispire toksine iz tijela, a visoka energija stimulira regeneraciju tkiva i učvršćuje kožu.

Z Field Dual drugi je moćni pomoćnik u kreiranju idealne figure. Inovativni je tretman za elektromagnetsku stimulaciju mišića. U samo nekoliko neinvazivnih tretmana potpuno bezbolno ciljano oblikuje mišiće i tijelo.

Magnetsko polje stimulira živčane stanice, mišiće i krvne žile, bez oštećenja tkiva. Na taj način dolazi do aktivacije u tkivu, što potiče rast mišićnih vlakana, poboljšava funkciju stanica i staničnih membrana i istodobno pospješuje redukciju masnih naslaga.

Uređaj ima dva aplikatora iste veličine koji se mogu koristiti istodobno ili zasebno, ovisno o regiji koja se tretira te preporuci našeg tima. Kod istodobne aplikacije paralelno se stimuliraju suprotne strane jedne regije mišića.

A kada se koristi samo jedan aplikator, isti se postavlja na sredinu regije koja se tretira.

Aplikator se pričvršćuje remenom na određeno područje i pulsira tijekom cijelog tretmana, čime se stvara snažno induktivno polje koje potiče najveću moguću kontrakciju mišića.

Tretman elektromagnetske stimulacije mišića može se izvoditi i pomoću ruke aplikatora, prilikom čega ne dodiruje kožu klijenta. Točnije, stimulacija mišića je moguća i preko odjeće.

Tretirati se mogu područja abdomena, stražnjice i nogu.

Kozehija tretmana za idealnu figuru!

Sinergijom tretmana koje imamo u ponudi za oblikovanje tijela Poliklinike Sinteza te redovitim dolascima možete postići najbolje rezultate i dobiti figuru kakvu ste oduvijek željeli.

Naš tim medicinskih kozmetologa osmislit će plan terapije sukladno vašim potrebama i željenim rezultatima. Uz uravnoteženu prehranu, redovitu tjelovježbu i pomoć našeg tima, pratite kako se vaše tijelo mijenja i uživajte u rezultatima!

Stoga, pozivamo vas na besplatne konzultacije pozivom na broj +385 1 5005 970 ili putem maila info@sinteza.hr.

U razgovoru s našim iskusnim kozmetologicama doznajte sve što vas zanima i koji je tretman za tijelo idealan za vas.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas