Poliklinika Sinteza
Dr. Bruno Cvjetičanin_plastična kirurgija

Dr. Bruno Cvjetičanin nova je snaga tima Poliklinike Sinteza

Priznati stručnjak za plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju obogatio je naš tim

Sa zadovoljstvom najavljujemo proširenje našeg tima s doktorom Brunom Cvjetičaninom, jednim od najuglednijih kirurga u Hrvatskoj, s iznimnim iskustvom u području plastične kirurgije, rekonstrukcije dojke i estetske medicine. Njegova impresivna karijera i predanost medicini čine ga dragocjenim pojačanjem u našem stručnom timu.

Dr.sc. Bruno Cvjetičanin, dr. med, započeo je svoje medicinsko obrazovanje na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, nakon čega je stekao diplomu iz opće kirurgije u KB Dubrava. Njegova strast prema plastičnoj kirurgiji vodila ga je ka dodatnoj subspecijalizaciji iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije na Zavodu za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke KBC-a Zagreb.

S više od 5.000 izvedenih operativnih zahvata do sada, dr. Cvjetičanin je stekao zamjetno priznanje u vodećim krugovima prepoznatih i cijenjenih plastičnih kirurga. Njegova ekspertiza nije ograničena samo na domovinu, već je prepoznata diljem svijeta. Rad u norveškim bolnicama i angažman u vodećoj sveučilišnoj bolnici u Skandinaviji dokazuju da se i izvan granica Hrvatske prepoznaje njegova iznimna stručnost. Neprocjenjivo iskustvo stekao je višegodišnjim radom kao specijalist plastične kirurgije u norveškoj javnoj bolnici Helgelandssykehuset Nord Norge i u privatnoj bolnici Aleris, najvećoj takve vrste u Norveškoj. U prestižnoj Sveučilišnoj bolnici Oslo – najvećoj sveučilišnoj bolnici u Skandinaviji, obavljao je cijelu paletu plastičnih i rekonstruktivnih zahvata na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju, poput povećanja i podizanja grudi, smanjenja grudi, mastektomije i rekonstrukcije dojke, abdominoplastike i liposukcije.

Povećanje grudi_dr. Bruno Cvjetičanin

No, njegov profesionalan i posvećen pristup nije rezerviran samo za operacijsku salu. Paleta usluga dr. Cvjetičanina, koja uključuje tretmane filera i botoksa, odražava njegovu predanost postizanju najboljih rezultata te vraćanje osjećaja vlastite ljepote i samopouzdanja. Ne čudi što je doktor Merz Aesthetics trener za cijeli portfolio proizvoda koji aktivno djeluje unutar Medis Aesthetics Academy platforme. To znači da, osim što kontinuirano radi na vlastitom znanju i usavršavanju, dr. Cvjetičanin je tijekom godina educirao i brojne (stotine) liječnike u Hrvatskoj i regiji kada su u pitanju Belotero, Radiesse i Bocouture proizvodi upravo kroz sustav Medis Aesthetics akademije.

Njegova kontinuirana edukacija i treninzi osiguravaju da pacijenti uvijek dobiju najbolje moguće rezultate. Njegova sposobnost da čuje želje svojih klijenata i provede ih u stvarnost ne prestaje oduševljavati, a njegova sposobnost da vidi ljepotu i potencijal u svakom slučaju je inspirativna.

Dr. Bruno Cvjetičanin_estetska kirurgija

Dolazak Dr. Brune Cvjetičanina u tim Poliklinike Sinteza označava novo poglavlje u našem kirurškom odjelu. Sretni smo što u timu imamo stručnjaka njegovog ranga, jer on jamči da će svako putovanje naših pacijenata prema ozdravljenju, samopouzdanju i ljepoti biti praćeno stručnošću, pažnjom i osjećajem zadovoljstva.

Narudžbe kod našeg stručnjaka zaprimamo već sada putem telefona +385 1 5005 970 ili na mail: info@sinteza.hr, a svoje će konzultacije, tretmane i zahvate obavljati na našoj adresi: Ul. Frana Folnegovića 1 C, na drugom katu. Odabirom doktora Cvjetičanina dobit ćete izuzetno profesionalan pristup pun razumijevanja i rezultate o kojima ste samo sanjali.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas