Poliklinika Sinteza

Dani otvorenih vrata za CoolSculpting u Splitu

Očekuju Vas Dani otvorenih vrata 03.07. u Splitu, kada ćete moći napraviti konzultacije i ostvariti popust do 30%!

Hit tretman CoolSculpting, poznatiji i kao tretman ‘smrzavanja sala’ napokon stiže i na našu splitsku lokaciju, Polikliniku Fides za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, na adresi: Hercegovačka ulica 76!

CoolSculpting je vodeći tretman za neinvazivnu redukciju masnog tkiva. Djeluje na principu kriolipolize, tj. jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Efikasnost i učinkovitost ovog tretmana potvrđuje izvedba više od deset milijuna puta i to je odlična alternativa liposukciji!

Očekuju Vas Dani otvorenih vrata 03.07. kada ćete moći napraviti konzultacije i ostvariti odlične pogodnosti kod našeg vrhunskog tima medicinskih kozmetologica i to na splitskoj adresi Poliklinike Fides. U subotu 08.07. naše će kozmetologice iz Zagreba raditi tretmane, nakon prethodno napravljenih konzultacija.

CoolSculpting je ciljani tretman kojim se može tretirati samo potkožno masno tkivo koje je mekano. Područja koja se mogu tretirati kriolipolizom su:

  • trbuh
  • bokovi
  • gornji dio leđa
  • prsa
  • unutarnji dio bedara
  • masno tkivo ispod stražnjice

Prirodan način na koji tijelo pohranjuje višak masti očituje se u lokaliziranim masnim naslagama i celulitu. Ovakav izgled nije estetski prihvatljiv, a i upućuje na nezdrave životne navike.

Čak i kod promjena navika te uključivanja zdrave prehrane i vježbanja u svoju životnu rutinu, moguće je da ćete i dalje imati problem s ovim masnim nakupinama. Regije koje su najugroženije su trbuh, bedra, koljena, nadlaktice i leđa.

Svjetski poznati tretman za redukciju masnog tkiva odličan je način da se riješite ovih dosadnih viškova i ovog ljeta uživate u figuri o kojoj ste oduvijek sanjali.

Rezervirajte svoj termin za Dane otvorenih vrata 03.07. i vidimo se u Splitu!

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas