Poliklinika Sinteza

Matija Majić dr. med.

Specijalist anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine

Specijalist anesteziologije, diplomirao na Medicinskom Fakultetu u Rijeci. Proveo je 10 godina pri KBC-u Zagreb, od toga godinu staža, 5 godina specijalizacije iz područja anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, te 4 godine specijalističkog staža. Od 2020. godine je na poslijediplomskom doktorskom studiju pri Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dr. Majića krasi iznimna aktivnost u Europskom anasteziološkom društvu (ESAIC – European Society of Anaesthesiology and Intensive Care). Također, osnivač je i bivši predsjednik specijalizantske sekcije Hrvatskog društva za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu (HDARIM).

Iza sebe ima veliki broj međunarodnih kongresa i tečajeva diljem Europe, na kojima je nastupao kao predavač ili sudionik. Koautor je brojnih stručnih radova iz područja anesteziologije.

Glavni interesi u anesteziologiji su mu otežani dišni put i liječenje boli, stoga nam je drago da je dio našeg tima, budući da prvi u Hrvatskoj liječimo bol fotobiomodulacijom s low level Erchonia laserom FX405.

Dragi dr. Majić, dobro nam došli!

 

Naš stručnjak dostupan je na sljedećoj lokaciji:

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas