Poliklinika Sinteza

Dr. sc. Irena Ivković dr. med.

Specijalist otorinolaringologije, subspec. plastične kirurgije glave i vrata

Doktorica Irena Ivković rođena je 4. prosinca 1982. godine u Slavonskom Brodu (djevojačko prezime Makovac). Nakon završetka osnovne i srednje škole u rodnom gradu, upisala je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2001. godine. Diplomirala je 2008. godine, a nakon završenog pripravničkog staža i položenog državnog ispita, od 2009. do 2011. godine radila je kao liječnik hitne medicine DZ-a Koprivničko-križevačke županije. Već 2011. godine započinje specijalizaciju iz otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata u Klinici za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata, koju uspješno završava 2016. godine. Godine 2020. položila je subspecijalistički ispit iz plastične kirurgije glave i vrata. Godine 2022. obranila je doktorsku disertaciju na temu „Mutacija V600E gena BRAF i izraženost proteina CPSF2 kao prognostički pokazatelji papilarnoga karcinoma štitnjače“.

Tijekom studija medicine, za vrijeme specijalizacije i subspecijalizacije, u više navrata boravila je na edukaciji u inozemstvu. Članica je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog društva za otorinolaringologiju, kirurgiju glave i vrata te aktivno sudjeluje u radu Hrvatskog društva za tumore glave i vrata kojeg je i član te Europskog društva za tumore glave i vrata (EHNS).

Autorica je brojnih kongresnih sažetaka, vodila je organizacijske odbore tečajeva i simpozija te je autorica niza znanstvenih radova.

Njezina posljednja pozicija je v.d. voditelja Dječjeg odjela Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata KBC-a Zagreb, a uži fokus interesa u struci je dječja otorinolaringologija, minimalno invazivna kirurgija žlijezda slinovnica i kirurgija štitne žlijezde.

Sretni smo što je doktorica dio našeg tima i što će ultrazvučno pregledavati štitnjače, kompletan vrat i žlijezde slinovnice.

 

Naš stručnjak dostupan je na sljedećoj lokaciji:

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas