Poliklinika Sinteza
Dubravka Srdoč, dr.med., specijalist radiologije

Dubravka Srdoč dr.med.

Specijalist radiologije

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1980. godine. Specijalizaciju iz radiologije obavila je u KBC-u Sestre milosrdnice 1992. godine. Po završetku fakulteta i pripravničkog staža radila je kao liječnik u Hitnoj službi, u kućnim posjetama i u ambulanti. Po završetku specijalizacije iz radiologije radila je konvencionalnu radiologiju, intervencijsku dijagnostiku u angio sali, kompletnu neuroradiološku dijagnostiku (CT, MR, DSA), kompletnu muskuloskeletnu dijagnostiku (konvencinalna, CT, MR, intervencijska dg.) i povremeno CT abdomena.

Tijekom specijalizacije iz radiologije i kao specijalist radiolog pohađala je brojne specijalizirane tečajeve iz područja abdominalne radiologije, muskuloskeletne radilogije i neuroradiologije u Hrvatskoj i Europi. Boravila je u dva navrata na edukaciji u SAD-u (South Carolina – MUSK) gdje je držala predavanje iz područja MR ramena i MR koljena, te u Kalamazu u državi Michigen, kao edukatorica iz vertebroplastike i kifoplastike. U proteklih nekoliko godina radila je u Poliklinici Aviva te u Medicolu.

Bila je aktivan i pasivan učesnik brojnih hrvatskih nacionalnih i specijaliziranih kongresa kao i kongresa u Europi. Nekoliko godina je bila predavač na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu iz Radiološke dijagnostike. Član je društva radiologa Hrvatske, neuroradiološke sekcije pri društvu radiologa Hrvatske te muskuloskeletne sekcije pri društvu radiologa Hrvatske.

Kao svoj društveni angažman ističe predsjedništvo u udruzi HELP.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas