Poliklinika Sinteza

Dr. sc. Bruno Cvjetičanin dr. med.

Specijalist opće kirurgije, subspec. plastične kirurgije

Dr. Bruno Cvjetičanin, cijenjeni je liječnik s bogatim iskustvom na području plastične kirurgije, rekonstrukcije dojke i estetske medicine započinje svoje medicinsko obrazovanje na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a nakon završenog diplomskog studija, specijalizirao se u općoj kirurgiji u KB Dubrava. Strast prema plastičnoj kirurgiji odvela ga je na dodatnu subspecijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije na Zavodu za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke KBC-a Zagreb – vodeće bolničke ustanove u Hrvatskoj. Radom na području onkologije, onkoplastične kirurgije i rekonstrukcije, a sudjelujući u liječenju najtežih dijagnoza i stanja, ušao je u uski krug najstručnijih plastičnih kirurga u zemlji, s više od 5.000 izvedenih operativnih zahvata do sada.

Njegova stručnost prepoznata je van Hrvatske. Neprocjenjivo iskustvo stekao je višegodišnjim radom kao specijalist plastične kirurgije u norveškoj javnoj bolnici Helgelandssykehuset Nord Norge i u privatnoj bolnici Aleris, najvećoj takve vrste u Norveškoj. U prestižnoj Sveučilišnoj bolnici Oslo – najvećoj sveučilišnoj bolnici u Skandinaviji, obavljao je cijelu paletu plastičnih i rekonstruktivnih zahvata na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju.

Dr. Cvjetičanin radi i tretmane filera, neurotoksina, PRP i mezoterapije te nudi konzultacije o estetskim operacijama, kao što su povećanja i smanjenja grudi, liposukcija i operacije konturiranja tijela. Zahvaljujući znanju, predanosti radu i iznimnom osjećaju za ljepotu, mnogobrojni klijenti iz Hrvatske, ali i iz cijele Europe, pouzdaju se u dr. Cvjetičanina kada je u pitanju estetska procjena, izrada plana pomlađivanja te provođenje estetskih tretmana i zahvata.

S ponosom obavlja i ulogu trenera i edukatora za Merz Aesthetics – vodeću globalnu estetsku tvrtku s nagrađivanim portfeljem dermalnih filera, uređaja i proizvoda za njegu kože. Zahvaljujući stalnim treninzima i edukacijama garantirano koristi najnovije i najučinkovitije tehnike i proizvode u estetskoj medicini. U doktoru Cvjetičaninu pronaći ćete stručnjaka kojem možete vjerovati, koji će vas pratiti na vašem putovanju prema ljepoti i samopouzdanju. Njegova vizija estetskog savršenstva i predanost postizanju vrhunskih rezultata čine ga pravim izborom za vaše estetske potrebe.

 

Naš stručnjak dostupan je na sljedećoj lokaciji:

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas