Poliklinika Sinteza
Nutricionist

Nutricionist Nenad Bratković novo je pojačanje u Sintezi Skin Clinic

Težimo holističkom pristupu u brizi i njezi oko naših klijenata u Sintezi Skin Clinic. Za pravilno i učinkovito gubljenje centimetara potreban je cjelovit pristup i iznimna stručnost, stoga smo proširili naš tim i obogatili ga s Nenadom Bratkovićem, magistarom nutricionizma,  sveučilišnim magistrom fitofarmacije i dijetoterapije te diplomiranim sportskim nutricionistom.

Iznimna nam je čast što je upravo Nenad u našem timu, zbog njegove iznimne stručnosti i bogatog iskustva. Od 2007. godine do danas, radio je kao nutricionist s tisućama brojnih klijenata: osobama s raznim zdravstvenim indikacijama koje zahtijevaju dijetoterapiju, kao i sa sportašima iz skoro svih sportova, od kojih su mnogi državni prvaci, rekorderi, olimpijci i osvajači europskih i svjetskih medalja.

Kontinuirano se obrazuje na edukacijama, tečajevima te stručnim skupovima u inozemstvu i u Hrvatskoj. Predavač je na mnogobrojnim kongresima, stručnim skupovima u Hrvatskoj i inozemstvu. Konzultant je tvrtkama, udrugama i sportskim klubovima, gostuje u svim televizijskim i radijskim te ostalim medijskim kućama i kontinuirano provodi edukacije medijskim nastupima na televiziji, radiju, elektroničkim medijima i tiskovinama. Zagovara integrativan pristup zdravlju čijeg je koncepta idejni začetnik i promicatelj. Surađuje s mnogim liječnicima, ljekarnicima i kineziolozima. Pozvani je predavač na više od stotinu stručnih skupova za ljekarnike, liječnike, medicinske sestre.

Uz naših 6 stručnjaka u Sintezi Skin Clinic i 7 tehnologija, kojima vaše tijelo dovodimo do zavidne forme, komponenta nutricionističkog praćenja iznimno je bitna i daje neusporedive rezultate našim klijentima. Stoga smo iznimno sretni što je naš tim obogaćen upravo s nutricionistom Nenadom, kojeg krasi dugogodišnje iskustvo i iznimna stručnost.

Za više nutricionističkih savjeta i brojna pitanja koja ćete imati, slobodno nam se javite na telefon: +385 1 5005 970 ili na mail: info@sinteza.hr.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas