Poliklinika Sinteza

MR pretrage za djecu

U našem nastojanju da osiguramo najbolju moguću skrb za naše pacijente i njihove najmilije, s ponosom objavljujemo suradnju s Poliklinikom Sabol – pionirskom ustanovom pedijatrijske medicine u Hrvatskoj s više od 30 godina iskustva.

Ova suradnja predstavlja korak naprijed u osiguravanju sveobuhvatne zdravstvene skrbi za naše najosjetljivije pacijente. Cilj ove suradnje je razmjena znanja, kako bi našim pacijentima osigurali određeni broj termina kod stručnjaka Poliklinike Sabol, a koji će biti dostupni i u našim Sinteza poliklinikama.

To se za početak odnosi za stručnjake iz sljedećih polja djelatnosti:

  • Radiologija i neuroradiologija
  • Otorinolaringologija i audiologija
  • Logopedija
  • Ortopedija

Jedan od tih stručnjaka Poliklinike Sabole je i doktor Tonči Grmoja, jedan od vodećih stručnjaka u radiologiji, s užom specijalizacijom u neuroradiologijii i s posebnim doprinosom u pedijatriji. Doktor Grmoja će se tako priključiti radiološkom timu Poliklinike Sinteza – koja već sada ima vrhunske specijaliste radiologije – doktora Natka Becka, doktoricu Dubravku Srdoč te doktoricu Renatu Huzjan-Korunić.

Na našoj lokaciji za radiologiju i fizikalnu medicinu u ul. Frana Vrbanića 26 u ponudi ćemo imati sva snimanja i za pedijatrijsku dob, počevši od djece koja su navršila 6 godina. Upravo to je područje interesa i djelovanja doktora Grmoje, koji će osim magnetske rezonance raditi i ultrazvučne preglede te rendgenske pretrage (RTG). Od MR usluga, doktor Grmoja će raditi: područja kralježnice, mozga, hipofize, MRA, orbita i paranazalnih sinusa. Od ultrazvučnih pregleda radit će cijeli niz regija, poput vratnih organa, nadbubrežne žlijezde, štitnjače, mekih tkiva. Uz sve navedeno doktor će raditi i sve RTG pretrage.

Djeca su naša najosjetljivija skupina kojoj pristupamo s posebnom pozornošću i drago nam je što ćemo u suradnji s Poliklinikom Sabol i uz stručnost radiologa Grmoje dodatno unaprijediti skrb najmlađih pacijenata.

„Izuzetno ljubazan, pažljiv i profesionalan. Doktor nam je u trenu postavio dijagnozu i sve nam objasnio dok su nas drugi samo ‘šetali’ i prebacivali. Hvala doktore!“ – ovo su samo neki od komentara zadovoljnih roditelja, čijoj je djeci doktor Grmoja pomogao. Sretni smo što sada, kroz suradnju s Poliklinikom Sabol, otvaramo termine upravo ovog doktora za sve dječje MR, ultrazvučne i RTG pretrage.

Javite nam se s povjerenjem na broj telefona 01/5005-970 ili na mail: info@sinteza.hr.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas